Keteliinin verkkokaupasta ja kivijalkamyymälästä

 • ESSENTIAL FOODS -koiran ja kissanruuat, herkut, patéet, koulutusnamit, öljyt
 • Allergenius® -sarjan turkin- ja ihonhoitotuotteet
 • Nina Ottossonin -aktivointipelit ja lelut, LickiMat-nuolumattoja
 • Koira-avusteisessa työskentelyssä hyödynnettäviä tarvikkeita, terapiakoiratuotteita
 • FitPaws® -jumppatuotteet
  Ilmainen kotiintoimitus Rauman alueella (ei minimitilausmäärää!)
  Nouto myymälästä: Tuomolantie 9, Rauma
  Ilmainen toimitus yli 130€ tilauksille.

Kun haluat valita koirallesi viljattoman, hiivattoman, soijattoman ja maissittoman turvallisen aterian, ilman täyte- ja lisäaineita, valitse ESSENTIAL-ateriat.
ESSENTIAL on myös eettinen valinta.

Kaikki tuotteet

Kokoelmat


ESSENTIAL PATÉet


ESSENTIAL herkut


ESSENTIAL Omega3 & Mobility Blend, ihon, turkin ja nivelten hyvinvointiin


ESSENTIAL FINEST - luksusherkut


ESSENTIAL koulutusnamit


ESSENTIAL TARVIKKEET


ESSENTIAL the BEGINNING -penturuuat

Mitä penturuokaa antaisit koiranpennullesi?

ESSENTIAL the BEGINNING on räätälöity, viljaton ja luonnollinen vaihtoehto pennulle, olipa koiranalku sitten pienen tai suuremman rodun edustaja. The BEGINNING sopii erinomaisesti myös imettävälle emälle sekä tiineelle koiralle raskauden viimeisinä viikkoina.

Pienten ja suurten rotujen pennut tarvitsevat oman penturuoan tukemaan kasvua ja kehitystä. ESSENTIAL the BEGINNING-penturuoka sopii kaikille roduille elon ensimmäiset viikot, mutta viikolla 8, yli 15 kiloiseksi aikuiseksi kasvavan pennun tulee siirtyä the BEGINNING LARGE BREED ateriaan


ESSENTIAL ESTATE LIVING - Lammas & Peura

ESTATE LIVING on viljaton koiranruoka, joka on valmistettu vapaasti laiduntavasta brittiläisestä lampaasta sekä peurasta. Ruoka on kehitetty tukemaan normaalia aktiivisuustasoa kaikkien rotujen aikuisille koirille.
Estate Living soveltuu äärimmäisen hyvin mm. vatsaongelmaisille koiruuksille


ESSENTIAL NAUTICAL LIVING - Kala (lohi, taimen, silli)

NAUTICAL LIVING on täysin viljaton ruoka kaikkien koirarotujen aikuisille koirille. Nautical Living sisältää tuoretta lohta, taimenta, silliä ja kauden kalaa. Ruoka soveltuu kaikkien rotujen aikuisille koirille. Ruoka tukee normaalia koiramaista eloa ja aktiviteettitasoa. Ruoka sisältää paljon omega 3-rasvaa, joka kirkastaa turkkia ja rauhoittaa kutiavaa ihoa.


ESSENTIAL SUPERIOR LIVING - Kana & Ankka

SUPERIOR LIVING on viljaton koiranruoka, joka on valmistettu tuoreesta kanasta ja Gressinghamin ankasta. Ruoka soveltuu kaikkien rotujen aikuisille koirille. Ruoka tukee normaalia koiramaista eloa ja aktiviteettitasoa. 


ESSENTIAL HIGHLAND LIVING - Kalkkuna & Härkä

HIGHLAND LIVING on viljaton, koiran täysravintoateria, joka on saanut inspiraationsa Skotlannin ylämailta. Ruoka on valmistettu herkullisista, paikallisista ja alueellisista raaka-aineista, kuten vapaana laiduntaneesta Norfolkin mustakalkkunasta, vapaana laiduntaneesta Aberdeenin Angus-härästä, riistalinnuista kuten kyyhkystä, peltopyystä ja tietenkin skottilaisesta lohesta.
Ruoka on kehitetty tukemaan normaalia aktiivisuustasoa kaikkien rotujen aikuisille koirille.


ESSENTIAL STAMINA - aktiivisille, paljon kuluttaville

STAMINA on energiapitoinen, viljaton ruoka, joka on suunniteltu paljon kuluttaville ja hyvin aktiivisille (esim. agilityä harrastaville, metsällä käyville) koirille. STAMINA soveltuu myös koirille, joilla on taipumusta laihtumiseen tai paino on pudonnut alhaiseksi. Ruokaa voidaan käyttää kuuriluontoisesti kasvaneeseen energiatarpeeseen tai jatkuvasti. Energiapitoisen ruuan proteiinin päälähteenä on kana ja ankka, sekä tuoreena että kuivattuna.


ESSENTIAL OLDER - senioreille

OLDER on viljaton täysravinto, erityisesti vanhemmille koirille. Ruoka on valmistettu tuoreesta kanasta ja ankasta. OLDER-ruoka edistää optimaalisia olosuhteita korkeaan elämänlaatuun kokeneemmilla koirilla. Ruoka suositellaan aloitettavaksi koiran "keski-iässä".


ESSENTIAL CONTOUR- painonhallintaan

CONTOUR on täysravinto, joka on suunniteltu ylipainoisille tai ylipainotaipumuksen omaaville koirille.
CONTOUR soveltuu myös kastroiduille ja sterilisoiduille koirille, joiden aineenvaihdunta on hidastunut. Ruoan proteiinin päälähteenä on kana ja ankka, sekä tuoreena että kuivattuna. 


ESSENTIAL BALANCE - yhden proteiinin erityisruoka

BALANCE on erityisruoka monenlaisiin tilanteisiin koiran elämän varrella. 

BALANCE-koiranruoka on valmistettu yhdestä proteiininlähteestä. Ruoan pääraaka-aineina ovat kalkkuna, riisi ja kaura. BALANCE on ideaalinen vaihtoehto koirille neljässä eri tilanteessa: 

1) Etsitkö matala proteiinipitoista ruokaa?
2) Kärsiikö koirasi löysästä ulosteesta?
3) Haluaisitko tarjota laadukkaampaa koiranruokaa hieman taloudellisemmin?
4) Kärsiikö koirasi allergisista oireista erinäisistä raaka-aineista johtuen? Sopii eliminaatiodieetiksi.

Luethan ruoan tiedot tarkasti, mikäli tämä on ensimmäinen pussisi BALANCE-koiranruokaa. BALANCE-ateria poikkeaa reseptiikaltaan muista Essential-aterioista ja siksi haluamme, että olet tietoinen ruoan sisällöstä ennen ostopäätöstä. Balance sisältää viljaa (kaura).


ESSENTIAL KISSAT - aikuiset ja pennut

Hunger for Words -äänipainikkeet


Virikkeistäminen ja aktivointi

Kokoelmat


Allergenius-tuotteet (erityisesti koira-avusteiseen työhön)


Koira-avusteiseen työskentelyyn

Kokoelmat


FitPAWS® -jumppatuotteet