Tervetuloa Keteliinin verkkokauppaan!

Keteliinin verkkokaupasta löydät

  • Essential Foods -koiran ja kissanruuat, herkut, koulutusnamit, öljyt
  • Allergenius -sarjan turkin- ja ihonhoitotuotteet
  • Nina Ottossonin -aktivointipelit ja lelut
  • Koira-avusteisessa työskentelyssä hyödynnettäviä tarvikkeita

Essential koiranruuat ja herkut - laatutietoisimmille koirille - ja kissoille!

Kun haluat valita koirallesi viljattoman, hiivattoman, soijattoman ja maissittoman turvallisen aterian, ilman täyte- ja lisäaineita, valitse ESSENTIAL-ateriat.

ESSENTIAL-sarja sisältää yhdeksän viljatonta koiranruokaa, BALANCE-erikoisruoan sekä kissanruokia (the Panther ja Jaguar). ESSENTIAL sopii koiran ja kissan eri elämänvaiheisiin ja tarpeisiin. ESSENTIALilla on myös maistuvia herkkuja, jotka sopivat koiran palkitsemiseen, koulutukseen ja herkkuhetkiin. ESSENTIAL-ruoat valmistetaan koiran anatomisen tarpeen mukaan runsaalla määrällä proteiininlähteitä (74-88%); tuoretta ja kuivattua lammasta, peuraa, kalaa, kanaa, ankkaa ja kananmunaa, joista tuoreiden raaka-aineiden osuus vaihtelee 42-55%.

ESSENTIAL valmistetaan Iso-Britannian puhtaalla maaseudulla huippumodernissa keittiössä, 95% paikallisista raaka-aineista. ESSENTIAL kypsennetään vain 90 asteessa, jolloin täysin tuoreiden proteiininlähteiden ravintoarvot säilyvät ruuassa hyvin. Kaikki ESSENTIAL-raaka-aineet ovat ihmisravinnoksi kelpaavia, 100% jäljitettäviä ja GMO-vapaita. ESSENTIALissa käytettävä liha on peräisin valikoiduilta tuottajilta ja on aina vapaana laiduntanutta (peura, lammas, Aberdeen angus-härkä, kalkkuna, kala, ankka, riistalinnut) ja kasvanutta (kana). ESSENTIAL ei käytä epäeettisiä tuottajia, ei viljoja, antibiootteja tai keinotekoisia lisä- ja väriaineita. Jokaisen ESSENTIAL LIVING-sarjan aterian eläinproteiinipitoisuus on 80-90%.

Ruoat sisältävät myös tarkasti valikoituja kasviksia, marjoja, siemeniä, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja. Täysin tuoreiden proteiininlähteiden ravintoarvot säilyvät ruuassa loistavasti sen matalan, korkeimmillaankin vain 90°c valmistuslämpötilan ansiosta. ESSENTIAL-koiranruuan taustalla on näkemys, että laadukas ruoka saa koirasi täyden potentiaalin esiin - vakaana käytöksenä ja optimaalisena terveytenä. ESSENTIAL lahjoittaa joka vuosi 100 000 - 150 000 euroa luonnon- ja eläinten hyvinvointiin ESSENTIAL The Charity Programin kautta: lue lisää

ESSENTIAL-koiranruuan taustalla on näkemys, että laadukas ruoka saa koirasi täyden potentiaalin esiin - vakaana käytöksenä ja optimaalisena terveytenä.

Tutustu, ihastu ja liity laumaan!

Yli 100€ tilauksesi tarjoamme ilman postikuluja.

Ilmainen kotiintoimitus Rauman alueella (ei minimitilausmäärää!)


Allergeenien leviämistä ehkäisevät Allergenius® erikoisshampoo ja -hoitoaineet koirille


Nina Ottossonin aktivointilelut ja -pelit - hyödynnä myös koira-avusteisessa työskentelyssä!


Koirien aktivointipelejä ja koira-avusteisuudessa hyödynnettäviä

Terapiakoiratuotteet

Allergenius® koirien erikoisshampoot ja -hoitoaineet

LickiMat -tuotteet koiran virikkeistämiseen ja aktivointiin

Nina Ottosson -aktivointipelit ja -lelut

Kaikki tuotteet

Kokoelmat


Essential herkut


Essential Omega3 ja Mobility Blend, ihon, turkin ja nivelten hyvinvointiin


Essential Finest - luksusherkut


Koulutusnamit


Essential The Beginning -penturuuat

Mitä penturuokaa antaisit koiranpennullesi?

ESSENTIAL the BEGINNING on räätälöity, viljaton ja luonnollinen vaihtoehto pennulle, olipa koiranalku sitten pienen tai suuremman rodun edustaja. The BEGINNING sopii erinomaisesti myös imettävälle emälle sekä tiineelle koiralle raskauden viimeisinä viikkoina.

Pienten ja suurten rotujen pennut tarvitsevat oman penturuoan tukemaan kasvua ja kehitystä. ESSENTIAL The BEGINNING-penturuoka sopii kaikille roduille elon ensimmäiset viikot, mutta viikolla 8, yli 15 kiloiseksi aikuiseksi kasvavan pennun tulee siirtyä The BEGINNING LARGE BREED ateriaan


Essential Estate Living - Lammas & Peura

ESTATE LIVING on viljaton koiranruoka, joka on valmistettu vapaasti laiduntavasta brittiläisestä lampaasta sekä peurasta. Ruoka on kehitetty tukemaan normaalia aktiivisuustasoa kaikkien rotujen aikuisille koirille.
Estate Living soveltuu äärimmäisen hyvin mm. vatsaongelmaisille koiruuksille


Essential Nautical Living - Kala (lohi, taimen, silli)

NAUTICAL LIVING on täysin viljaton ruoka kaikkien koirarotujen aikuisille koirille. Nautical Living sisältää tuoretta lohta, taimenta, silliä ja kauden kalaa. Ruoka soveltuu kaikkien rotujen aikuisille koirille. Ruoka tukee normaalia koiramaista eloa ja aktiviteettitasoa. Ruoka sisältää paljon omega 3-rasvaa, joka kirkastaa turkkia ja rauhoittaa kutiavaa ihoa.


Essential Superior Living - Kana & Ankka

SUPERIOR LIVING on viljaton koiranruoka, joka on valmistettu tuoreesta kanasta ja Gressinghamin ankasta. Ruoka soveltuu kaikkien rotujen aikuisille koirille. Ruoka tukee normaalia koiramaista eloa ja aktiviteettitasoa. 


Essential Highland Living - Kalkkuna & Härkä

HIGHLAND LIVING on viljaton, koiran täysravintoateria, joka on saanut inspiraationsa Skotlannin ylämailta. Ruoka on valmistettu herkullisista, paikallisista ja alueellisista raaka-aineista, kuten vapaana laiduntaneesta Norfolkin mustakalkkunasta, vapaana laiduntaneesta Aberdeenin Angus-härästä, riistalinnuista kuten kyyhkystä, peltopyystä ja tietenkin skottilaisesta lohesta.
Ruoka on kehitetty tukemaan normaalia aktiivisuustasoa kaikkien rotujen aikuisille koirille.


Essential Stamina - aktiivisille

STAMINA on energiapitoinen, viljaton ruoka, joka on suunniteltu paljon kuluttaville ja hyvin aktiivisille (esim. agilityä harrastaville, metsällä käyville) koirille. STAMINA soveltuu myös koirille, joilla on taipumusta laihtumiseen tai paino on pudonnut alhaiseksi. Ruokaa voidaan käyttää kuuriluontoisesti kasvaneeseen energiatarpeeseen tai jatkuvasti. Energiapitoisen ruuan proteiinin päälähteenä on kana ja ankka, sekä tuoreena että kuivattuna.


Essential Older - senioreille

OLDER on viljaton täysravinto, erityisesti vanhemmille koirille. Ruoka on valmistettu tuoreesta kanasta ja ankasta. OLDER-ruoka edistää optimaalisia olosuhteita korkeaan elämänlaatuun kokeneemmilla koirilla. Ruoka suositellaan aloitettavaksi koiran "keski-iässä".


Essential Contour - painonhallintaan

CONTOUR on täysravinto, joka on suunniteltu ylipainoisille tai ylipainotaipumuksen omaaville koirille.
CONTOUR soveltuu myös kastroiduille ja sterilisoiduille koirille, joiden aineenvaihdunta on hidastunut. Ruoan proteiinin päälähteenä on kana ja ankka, sekä tuoreena että kuivattuna. 


Essential Balance - erityisruoka

BALANCE on erityisruoka monenlaisiin tilanteisiin koiran elämän varrella. 

BALANCE-koiranruoka on valmistettu yhdestä proteiininlähteestä. Ruoan pääraaka-aineina ovat kalkkuna, riisi ja kaura. BALANCE on ideaalinen vaihtoehto koirille neljässä eri tilanteessa: 

1) Etsitkö matala proteiinipitoista ruokaa?
2) Kärsiikö koirasi löysästä ulosteesta?
3) Haluaisitko tarjota laadukkaampaa koiranruokaa hieman taloudellisemmin?
4) Kärsiikö koirasi allergisista oireista erinäisistä raaka-aineista johtuen? Sopii eliminaatiodieetiksi.

Luethan ruoan tiedot tarkasti, mikäli tämä on ensimmäinen säkkisi BALANCE-koiranruokaa. BALANCE-ateria poikkeaa reseptiikaltaan muista Essential-aterioista ja siksi haluamme, että olet tietoinen ruoan sisällöstä ennen ostopäätöstä. Balance sisältää viljaa (kaura).


Essential kissoille, herkut ja ruuat


Essential säästöpakkaukset
Ateriat: 4 x 3kg pussit, (pieni nappulakoko), 4 Mini Delights-pussia kaikki maut, Allergenius koiran erikoisshampoo

Kokoelmat


ESSENTIAL - Tutustu, ihastu, liity laumaan!


MISSIOMME ON PIDENTÄÄ JA PARANTAA LEMMIKKISI ELOA.

ESSENTIALin avulla tuot esiin koirasi ja kissasi täyden potentiaalin, joka ilmenee tasapainoisena käyttäytymisenä (BOF-periaate) sekä koko elämän jatkuvana optimaalisena terveytenä. Karvakuonosi kanssa ette ansaitse vähempää. Saavuttaaksemme kunnianhimoiset tavoitteemme, ovat raaka-aineemme, reseptiikkamme ja ruokien koostumus omaa luokkaansa. Ainoana luokassaan ESSENTIAL tarjoaa myös laajan, maistuvan ja taatusti turvallisen herkku- ja lisäravinnevalikoiman. Tervetuloa ESSENTIAL-laumaan!

Mitä koiranruoka sisältää?

ESSENTIAL-koiranruoka valmistetaan koiran anatomisen tarpeen mukaan runsaalla määrällä täysin jäljitettävissä olevista, ihmisravinnoksi kelpaavista proteiinin lähteistä (74%-88% vaihtelee ruoittain). The JAGUAR-kissanruoka noudattelee samoja periaatteita, yksilöitynä kissojen ravinnontarpeisiin. Viljaton*, hiivaton, soijaton, maissiton, riisitön*, GMO-vapaa koiranruokasarjamme tarjoaa ratkaisun laatutietoisimmille koirille ja kissoille. (*ESSENTIAL BALANCE on sarjan ainoa kauraa ja riisiä sisältävä tuote.)

ESSENTIAL-ruoat sisältävät runsaasti ihmisravinnoksi kelpaavaa tuoretta ja kuivattua lammasta, peuraa, kalaa, kanaa, ankkaa, härkää, riistalintuja, kalkkunaa ja kananmunaa. Tuoreiden raaka-aineiden osuus vaihtelee 42-55%. Käytämme runsaasti tuoreita raaka-aineita, jotta vain 90 asteessa kypsennettävät ateriamme tuoksuvat lemmikkisi nenään luonnolliselta ravinnolta, siksipä ESSENTIAL onkin erinomainen valinta nirsoille lemmikeille. Jos lemmikkisi ei suostu syömään ESSENTIALia, saat rahasi takaisin.

ESSENTIAL sisältää lisäksi tarkasti valikoituja kasviksia, marjoja, siemeniä, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja. Täysin tuoreiden ja laadukkaiden proteiininlähteiden ravintoarvot säilyvät ruoassa loistavasti sen matalan, korkeimmillaankin vain 90°c valmistuslämpötilan ansiosta. Käytämme ruoissamme lihaa, emme esimerkiksi ravintoköyhiä sisäelimiä kuten vatsalaukkua.

Valmiin ESSENTIAL-ruoan lihapitoisuus on jopa kaksinkertainen tavallisiin koiranruokiin verrattuna. Matalalämmöllä kypsennetyn aterian tuoreiden raaka-aineiden imeytyvyys on ensiluokkaista. Voit olla varma, että koirasi saa ESSENTIALista kaikki tarvitsevansa aminohapot, tärkeä tauriini mukaanluettuna (lisättyä tauriinia LIVGIN-sarjan aterioissa 1500mg/kg).

ESSENTIAL LIVING raaka-aineemme ovat täysin jäljitettäviä ja tulevat tuntemiltamme lähitiloilta ja paikallisilta maanviljelijöiltä. Lukaise tarkemmat tuotesisällöt tuotekohtaisesti.

*ESSENTIAL BALANCE on sarjan ainoa kauraa ja riisiä sisältävä tuote. Se on koiranruoka esimerkiksi eliminaatioiettiä vaativille tai munuaisvaivaisille koirille sekä muille matalaa proteiini- ja rasvapitoisuutta ruoassa vaativille koirille. BALANCE on myös sarjan ainoa yhden proteiinin ruoka.

Mitä nenäsi kertoo sinulle?

Kun avaat ensimmäisen pussin ESSENTIAL-ruokaa, saatat yllättyä - tuore, luonnollinen ja ruokaisa tuoksu, jolta koiranruuan tulisikin tuoksua. Poikkeuksellinen ESSENTIAL-tuoksu kertoo sinulle, että kyseessä on todellinen arjen luksustuote, jota lemmikkisi rakastaa. Koiralle ruoan tuoksu on tärkein ruoan maistuvuuteen vaikuttava tekijä, siksi ESSENTIAL on erittäin hyvin maistuva koiranruoka.

Valmistuksessa käytetty runsas määrä tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita takaavat maistuvuuden.Mikä on BOF-periaate?

ESSENTIAL on kehitetty vastaamaan lemmikkisi luonnollista ruokavaliota. BOF (Behavioural Optimized Food)-periaatteemme mukailee koirien luonnollista ruokavaliota sekä tukee lajinmukaista käytöstä. Uniikki BOF-periaate tukee koiran sokeritasapainon säilymistä läpi vuorokauden, rauhoittaen koiraa ruokailuiden välillä ja niiden aikana.

Käytämme BOF-periaatetta valmistaaksemme elämää muuttavia ja palkittuja ruokia karvaisille ystävillemme. ESSENTIALin tutkittu reseptiikka, korkea tuoreen ja laadukkaan lihan määrä sekä alhainen valmistuslämpötila takaavat lemmikillesi poikkeukselliset ravintoarvot verrattuna totuttuihin.

Nappuloiden suunniteltu koko ja koostumus kannustavat siihen, että ruoka joudutaan pureskelemaan ennen kuin se niellään. Olemme niin varmoja ESSENTIALin vaikutuksista lemmikkisi eloon, että annamme sille täyden tyytyväisyystakuun*

*edellyttää kolmen viikon käyttöä ESSENTIALilla


Kuva: Koiran käyttäytymisen ja ravinnon välinen yhteys


BOF periaatteen ansiosta ESSENTIAL-ruoalla on positiivinen vaikutus koirasi käytökseen ja terveyteen. Laadukkaalla, verensokeritasapainon säilyttävällä ruoalla ruokittaessa koirasi käyttäytyy rauhallisemmin ja tasapainoisemmin ennen ruokailua, ruokailun ajan ja sen jälkeen.

Laadukkaat kennelit Suomessa ja ympäri Eurooppaa ruokkivat kasvattinsa ESSENTIALilla. Omien havaintojemme ja tutkimustemme lisäksi asiakkaamme ovat huomanneet lemmikkinsä käytöksen muuttuneen rauhallisemmaksi ja tyytyväisemmäksi ESSENTIALiin siirtymisen jälkeen. Testaa ESSENTIAL-ruokaa, niin huomaat, mitä se tekee sinun koirasi käytökselle.

Vanha sanonta "olet mitä syöt", toteutuu siis myös koirien ruokinnassa. Jotkut koirien omistajat valitsevat BARF- (Bones and Raw Food) tai raakaruokavalion, koska he uskovat, ettei kuivaruoka täytä koiran terveydellisiä ja lajityypillisiä vaatimuksia. ESSENTIAL-ruoat tarjoavat BARFauksen ja raakaruokinnan edut turvallisesti ja testatusti, ilman raa'an ja pakastetun lihan, luiden ja sisäelinten terveysriskejä sekä käsittelyä.

ESSENTIAL-ateriat ovat hypoallergeenisia ja täysin viljattomia*, hiivattomia, maissittomia sekä soijattomia. Tarkassa valmistusprosessissa tarpeeton vilja korvataan paremmilla ja luonnollisemmilla raaka-aineilla, muun muassa runsaalla määrällä lihaa, josta suuri osa tuoreena.

ESSENTIALissa käytettävät puhtaat raaka-aineet on valittu niiden sisältämien muiden terveydelle hyödyllisten ravintoaineiden vuoksi. ESSENTIALin lisäaineettomien ja viljattomien aterioiden ainesosista yli 74 prosenttia on lihaa tuoreena ja kuivattuna. Kiloon ESSENTIALia tarvitaan 1,5 kiloa tuoretta lihaa ja valmiin aterian lihapitoisuus on jopa 60% eli moninkertainen tavallisiin koiran- ja kissanruokiin verrattuna.ESSENTIALin ateriavalikoimassa on monta eri makuvaihtoehtoa, kuten vapaana kasvanutta kanaa ja vapaana laiduntanutta ankkaa, villiä kalaa ja lintuja, sekä vapaana laiduntaneita lammasta, peuraa, kalkkunaa sekä Angus-härkää. Kaikki ESSENTIAL-raaka-aineet ovat täysin jäljitettävissä ja ihmisravinnoksi kelpaavia.

ESSENTIALin parissa voit luottaa laatuun ja siihen, että missiomme on meille liikevoittoja tärkeämpää. Valmistamme ateriamme Iso-Britanniassa täysin jäljitettävistä raaka-aineista, joista 95% tulee tuntemiltamme tuottajilta Iso-Britannian puhtaalta maaseudulta ja rannikolta, loput 5% kasviksien luontaisilta viljelyalueilta mm. Pohjoismaista. Tervetuloa laumaan!

Vaihda vapaasti ja helposti - ESSENTIAL LIVING-sarja on suunniteltu vaihdeltavaksi

Viljattomat ESSENTIAL LIVING-ateriat on suunniteltu kaikkien rotujen normaaliaktiivisille aikuisille koirille. LIVING-sarja on suunniteltu siten, että voit tarjota koirallesi monipuolisen ja laadukkaan, vaihtelevan ruokavalion, ilman huolia vaihtelevan ja heikon ravinnon aiheuttamista vatsavaivoista. Reseptiikka on kaikissa neljässä LIVING-ateriassa samanlainen, vain pääraaka-aine vaihtelee.

*erikoisruoka BALANCE sisältää kauraa ja riisiä 


Ravintorikkaita ja viljattomia raaka-aineita jokaiselle koiralle

ESSENTIAL on ensimmäinen viljaton koiranruoka, joka huomio myös kaikki erityistä huomiota vaativat koirat kuten herkät, allergiset, ylipainoiset, pennut ja seniorit samalla tarjoten laajan, viljattoman herkkuvalikoiman ja laadukkaat ravintolisät. Valmistusta ohjaa ESSENTIALin filosofia, jonka mukaan koiran elämää voidaan parantaa sekä pidentää oikeanlaisen ravinnon avulla (BOF, Behavioral Optimized Food).

Erikoisruokamme ESSENTIAL BALANCE sisältää riisiä ja kauraa.

ESSENTIAL CONTOUR viljaton ruoka on luotettava valinta ylipainoisille, steriloiduille ja kastroiduille koirille, joiden ruokavalion tulee tukea painonhallintaa. Leikkaukset aiheuttavat usein aineenvaihdunnan hidastumista ja ruokahalun kasvamista, jolloin koiran paino nousee helposti. ESSENTIALin koiranruoissa tärkkelyspitoiset viljat on korvattu ravintorikkailla ja kevyemmillä proteiininlähteillä. Proteiinipitoisen, vähäkalorisen ja ravintorikkaan ruoan avulla koirasi verensokeri pysyy tasaisena eikä paino pääse nousemaan.

ESSENTIAL THE BEGINNING (aikuispainoltaan alle 15 kg) ja ESSENTIAL THE BEGINNING LARGE BREED (aikuispainoltaan yli 15 kg) varmistavat pennuille terveen alun elämään laadukkailla ja luonnollisilla raaka-aineilla. ESSENTIALin viljaton penturuoka varmistaa pientenkin karvakuonojen sokeritasapainon tasaisena, joka auttaa pentuja elämään tyytyväisempää, rauhallisempaa ja tasapainoisempaa elämää.

Viljattoman ruokavalion voi myös huoletta aloittaa vanhemmalla iällä, jotta koirasi saa juuri sille tärkeitä ravintoaineita tyytyväiseen seniorielämään. ESSENTIAL OLDER, joka on täynnä luonnollisia proteiininlähteitä viljan sijaan, auttaa koiraasi ei pelkästään säilyttämään lihasmassaa, vaan yhdessä liikunnan kanssa jopa lisäämään sitä. Näin myös koirasi nivelet ja kudokset säilyvät terveinä pitkään!

Missä ruoka valmistetaan?

Kaikki ESSENTIAL-ruoat valmistetaan keskisessä Iso-Britanniassa, 95 prosenttisesti paikallisista raaka-aineista. Kaikki eläinperäinen raaka-aineemme on Iso-Britanniassa kasvanutta ja tarkasti valvottua. Loput 5 prosenttia raaka-aineista tulevat niiden luonnollisilta viljely- tai esiintymisalueilta. Esimerkiksi merilevä tulee Islannista ja herneet Skandinaviasta.

Kaikki ESSENTIAL-herkut valmistetaan Euroopassa EU:ssa, eurooppalaisista raaka-aineista. Voimme ylpeydellä kehua, että modernit tuotantotilamme ovat maailman kärkeä sekä laadultaan että toimintatavoiltaan.

Kierrätämme jätevedet ja pakkaukset, keittiömme välittömässä läheisyydessä ylläpidetään lintujen suojelualuetta. Erittäin tiukkojen eläinsuojelulakien ansiosta Iso-Britannia on valittu maailman parhaaksi maaksi tuotantoeläinten kannalta, joten ESSENTIALin valmistus on mahdollisimman eettistä myös tuotantoeläinten kannalta. Iso-Britanniassa valmistettu ja Suomeen kuljetettu ruoka on n. 93% vähäpäästöisempää kuin esimerkiksi Pohjois-Amerikasta tuotu.

Kenelle ruuat sopivat?

ESSENTIAL-koiranruokasarja sisältää kymmenen eri ruokaa koiran eri elämänvaiheisiin, pentukoirasta seniorikarvakuonoon. Ruokia on sekä isojen rotujen (aikuispaino 15kg+) että pienempien rotujen (aikuispaino <15kg) pennuille. Aikuisen koiran hypoallergeeniset koiranruoat on suunniteltu runsaasti kuluttaville, sterilisoiduille/kastroiduille sekä ylipainoisille, munuaisvaivaisille ja allergisille, seniorikoirille sekä neljä eri makua normaaliaktiviteettitason omaaville karvakuonoille.

Lisäksi sarjaamme kuuluu The JAGUAR-viljaton kissanruoka laatutietoisimmille kissoille.

Kysythän meiltä apua, mikäli kaipaat apua ruuan valinnassa.


Hyväntekeväisyys - The ESSENTIAL Charity Program

Maailma tarvitsee johtajia ja suunnannäyttäjiä, joiden sydämen asia on eläinten ja luonnon hyvinvointi. Maailma tarvitsee vähemmän ahneutta, enemmän myötätuntoa ja ajattelevaisuutta. Meidän on suojeltava villieläinten elinympäristöjä, lobattava eläintenoikeuksien puolesta, pidettävä huoli kodittomista lemmikeistä, lopetettava salametsästys, valaanpyynti ja liikakalastus sekä siivottava meret muovista."

ESSENTIALin taustalla on ESSENTIAL FOODS niminen yritys. Me haluamme ja pystymme tekemään muutoksen siinä kuinka lemmikkiruokien valmistuksessa otetaan huomioon ympäristö sekä autetaan heikompiosaisia. Haluamme päämäärätietoisesti työskennellä sen eteen, että eläimet ja luonto voisivat entistä paremmin. Eikä tämä ole pelkkää sanahelinää, vaan asioiden eteen tehdään ja nähdään vaivaa. Meille ei riitä, että ruoka on laadukasta ja että se vaikuttaa koirien käyttäytymiseen ja hyvinvointiin päivittäin. Hyväntekeväisyysohjelmamme (the ESSENTIAL Charity Program) laajenee vuosi vuodelta, tämän hetken lahjoitussumma on vuositasolla noin 100 000 euroa.

Ohjelman tavoitteena on parempi maailma koirille, villieläimille sekä ympäröivälle luonnolle. ESSENTIAL on siis paljon muutakin kuin pelkkä "koirien ruokkija". Myös sinä voit jokapäiväisellä valinnallasi valita kirjaimellisesti hyväätekevän koiranruuan.

Täältä näet lisää hyväntekeväisyysprojektista. Tehdään yhdessä hyvää!

Eettisempää ja ilmastoystävällisempää koiranruokaa. Katso lisää valmistuksestamme.