Tervetuloa Keteliinin kauppaan!

Keteliinin verkkokaupasta ja myymälästä

 • ESSENTIAL FOODS -koiran ja kissanruuat, herkut, patéet, koulutusnamit, öljyt
 • Allergenius -sarjan turkin- ja ihonhoitotuotteet
 • Nina Ottossonin -aktivointipelit ja lelut, KONG-tuotteita
 • Koira-avusteisessa työskentelyssä hyödynnettäviä tarvikkeita, terapiakoiratuotteita
 • FitPaws® -jumppatuotteet
  Ilmainen kotiintoimitus Rauman alueella (ei minimitilausmäärää! Nouto myymälästä: Tuomolantie 9 Rauma

Kun haluat valita koirallesi viljattoman, hiivattoman, soijattoman ja maissittoman turvallisen aterian, ilman täyte- ja lisäaineita, valitse ESSENTIAL-ateriat.
ESSENTIAL on myös eettinen valinta.

ESSENTIAL valmistetaan Iso-Britannian puhtaalla maaseudulla huippumodernissa keittiössä, 95% paikallisista raaka-aineista. ESSENTIAL kypsennetään vain 90 asteessa, jolloin täysin tuoreiden proteiininlähteiden ravintoarvot säilyvät ruuassa hyvin. Kaikki ESSENTIAL-raaka-aineet ovat ihmisravinnoksi kelpaavia, 100% jäljitettäviä ja GMO-vapaita. ESSENTIALissa käytettävä liha on peräisin valikoiduilta tuottajilta ja on aina vapaana laiduntanutta (peura, lammas, Aberdeen angus-härkä, kalkkuna, kala, ankka, riistalinnut) ja kasvanutta (kana). ESSENTIAL ei käytä epäeettisiä tuottajia, ei viljoja, antibiootteja tai keinotekoisia lisä- ja väriaineita. Jokaisen ESSENTIAL LIVING-sarjan aterian eläinproteiinipitoisuus on 80-90%

ESSENTIAL-koiranruuan taustalla on näkemys, että laadukas ruoka saa koirasi täyden potentiaalin esiin - vakaana käytöksenä ja optimaalisena terveytenä.

ESSENTIAL-sarja sisältää yhdeksän viljatonta (viljaton, hiivaton, soijaton ja maissiton) koiranruokaa, BALANCE-erikoisruoan sekä kissanruokia (the PANTHER, the JAGUAR ja kissanpennuille the LITTLE LION).

ESSENTIAL sopii kaikkiin koiran ja kissan eri elämänvaiheisiin ja tarpeisiin. ESSENTIALilla on myös maistuvia herkkuja, jotka sopivat koiran palkitsemiseen, koulutukseen ja herkkuhetkiin. ESSENTIAL-ruoat valmistetaan koiran anatomisen tarpeen mukaan runsaalla määrällä proteiininlähteitä (74-88%); tuoretta ja kuivattua lammasta, peuraa, kalaa, kanaa, ankkaa ja kananmunaa, joista tuoreiden raaka-aineiden osuus vaihtelee 42-55%. Uutuutena ESSENTIALilla on märkäruoka PATÉet

Tutustu, ihastu ja liity laumaan!

Kaikki tuotteet

Kokoelmat


ESSENTIAL PATÉet - uutuuksia!


ESSENTIAL herkut


ESSENTIAL Omega3 & Mobility Blend, ihon, turkin ja nivelten hyvinvointiin


ESSENTIAL FINEST - luksusherkut


ESSENTIAL koulutusnamit


ESSENTIAL the BEGINNING -penturuuat

Mitä penturuokaa antaisit koiranpennullesi?

ESSENTIAL the BEGINNING on räätälöity, viljaton ja luonnollinen vaihtoehto pennulle, olipa koiranalku sitten pienen tai suuremman rodun edustaja. The BEGINNING sopii erinomaisesti myös imettävälle emälle sekä tiineelle koiralle raskauden viimeisinä viikkoina.

Pienten ja suurten rotujen pennut tarvitsevat oman penturuoan tukemaan kasvua ja kehitystä. ESSENTIAL the BEGINNING-penturuoka sopii kaikille roduille elon ensimmäiset viikot, mutta viikolla 8, yli 15 kiloiseksi aikuiseksi kasvavan pennun tulee siirtyä the BEGINNING LARGE BREED ateriaan


ESSENTIAL ESTATE LIVING - Lammas & Peura

ESTATE LIVING on viljaton koiranruoka, joka on valmistettu vapaasti laiduntavasta brittiläisestä lampaasta sekä peurasta. Ruoka on kehitetty tukemaan normaalia aktiivisuustasoa kaikkien rotujen aikuisille koirille.
Estate Living soveltuu äärimmäisen hyvin mm. vatsaongelmaisille koiruuksille


ESSENTIAL NAUTICAL LIVING - Kala (lohi, taimen, silli)

NAUTICAL LIVING on täysin viljaton ruoka kaikkien koirarotujen aikuisille koirille. Nautical Living sisältää tuoretta lohta, taimenta, silliä ja kauden kalaa. Ruoka soveltuu kaikkien rotujen aikuisille koirille. Ruoka tukee normaalia koiramaista eloa ja aktiviteettitasoa. Ruoka sisältää paljon omega 3-rasvaa, joka kirkastaa turkkia ja rauhoittaa kutiavaa ihoa.


ESSENTIAL SUPERIOR LIVING - Kana & Ankka

SUPERIOR LIVING on viljaton koiranruoka, joka on valmistettu tuoreesta kanasta ja Gressinghamin ankasta. Ruoka soveltuu kaikkien rotujen aikuisille koirille. Ruoka tukee normaalia koiramaista eloa ja aktiviteettitasoa. 


ESSENTIAL HIGHLAND LIVING - Kalkkuna & Härkä

HIGHLAND LIVING on viljaton, koiran täysravintoateria, joka on saanut inspiraationsa Skotlannin ylämailta. Ruoka on valmistettu herkullisista, paikallisista ja alueellisista raaka-aineista, kuten vapaana laiduntaneesta Norfolkin mustakalkkunasta, vapaana laiduntaneesta Aberdeenin Angus-härästä, riistalinnuista kuten kyyhkystä, peltopyystä ja tietenkin skottilaisesta lohesta.
Ruoka on kehitetty tukemaan normaalia aktiivisuustasoa kaikkien rotujen aikuisille koirille.


ESSENTIAL STAMINA - aktiivisille, paljon kuluttaville

STAMINA on energiapitoinen, viljaton ruoka, joka on suunniteltu paljon kuluttaville ja hyvin aktiivisille (esim. agilityä harrastaville, metsällä käyville) koirille. STAMINA soveltuu myös koirille, joilla on taipumusta laihtumiseen tai paino on pudonnut alhaiseksi. Ruokaa voidaan käyttää kuuriluontoisesti kasvaneeseen energiatarpeeseen tai jatkuvasti. Energiapitoisen ruuan proteiinin päälähteenä on kana ja ankka, sekä tuoreena että kuivattuna.


ESSENTIAL OLDER - senioreille

OLDER on viljaton täysravinto, erityisesti vanhemmille koirille. Ruoka on valmistettu tuoreesta kanasta ja ankasta. OLDER-ruoka edistää optimaalisia olosuhteita korkeaan elämänlaatuun kokeneemmilla koirilla. Ruoka suositellaan aloitettavaksi koiran "keski-iässä".


ESSENTIAL CONTOUR- painonhallintaan

CONTOUR on täysravinto, joka on suunniteltu ylipainoisille tai ylipainotaipumuksen omaaville koirille.
CONTOUR soveltuu myös kastroiduille ja sterilisoiduille koirille, joiden aineenvaihdunta on hidastunut. Ruoan proteiinin päälähteenä on kana ja ankka, sekä tuoreena että kuivattuna. 


ESSENTIAL BALANCE - yhden proteiinin erityisruoka

BALANCE on erityisruoka monenlaisiin tilanteisiin koiran elämän varrella. 

BALANCE-koiranruoka on valmistettu yhdestä proteiininlähteestä. Ruoan pääraaka-aineina ovat kalkkuna, riisi ja kaura. BALANCE on ideaalinen vaihtoehto koirille neljässä eri tilanteessa: 

1) Etsitkö matala proteiinipitoista ruokaa?
2) Kärsiikö koirasi löysästä ulosteesta?
3) Haluaisitko tarjota laadukkaampaa koiranruokaa hieman taloudellisemmin?
4) Kärsiikö koirasi allergisista oireista erinäisistä raaka-aineista johtuen? Sopii eliminaatiodieetiksi.

Luethan ruoan tiedot tarkasti, mikäli tämä on ensimmäinen pussisi BALANCE-koiranruokaa. BALANCE-ateria poikkeaa reseptiikaltaan muista Essential-aterioista ja siksi haluamme, että olet tietoinen ruoan sisällöstä ennen ostopäätöstä. Balance sisältää viljaa (kaura).


ESSENTIAL kissoille

Hunger for Words -äänipainikkeet


Virikkeistäminen ja aktivointi

Kokoelmat


Allergenius-tuotteet (erityisesti koira-avusteiseen työhön)

Allergenius® erikoisshampoo & -hoitoaine -pakkaus: shampoo 250ml + hoitoaine Balsam Spray 170ml

Allergenius® Dog Special Shampoo & Balsam Spray- apua allergiaan. Nestemäinen ja helppokäyttöinen erikoisshampoo, jota käytetään vähentämään lemmikistä erittyvien allergeenien määrää. Auttaa helpottamaan ihmisten allergiaoireita. Erityisesti koirille suunniteltu shampoo. Vähentää allergeeneja jopa 90 %, ravitsee ja kosteuttaa ihoa, hajusteeton. Shampoo sisältää tehokkaan yhdistelmän moderneja ihoa ja turkkia ravitsevia ainesosia, jotka vahvistavat ihoa ja vähentävät allergeenejä, hilseilevää ihoa ja hilsettä. Iso osa koiran allergeeneistä erittyy ihon kautta. Allergenius® shampoon ainutlaatuinen koostumus kosteuttaa ja ravitsee ihoa uudella tavalla, ja antaa myös turkille kauniin kiillon. Shampoo on hajusteeton ja hellävarainen koirilla joilla on herkkä iho. Koirilla allergeenit löytyvät ihosta ja syljestä sekä uroskoirilla niitä erittyy myös eturauhasesta. Lemmikistä allergeenejä leviää ympäristöön ja niitä tarttuu tekstiileihin ja huonekaluihin. Allergenius® Dog -koiranhoitotuotteet on kehitetty ja valmistettu Ruotsissa yhteistyössä maailman johtavien turkiseläinallergioiden ja allergeenien tutkijoiden kanssa. Käyttöohje Pese koira Allergenius ®  shampoolla säännöllisesti (noin 2 viikon välein), jolloin allergeenien erittyminen vähenee. Alustavat testit osoittavat, että säännöllinen pesu voi vähentää koiran allergeenien määrää pysyvästi. Kastele koira huolellisesti kokonaan ja hiero laimennettu (1:2) shampoo koko koiraan. Shampoo vaahtoaa hieman. Huuhtele huolellisesti ja kuivaa. Ainutlaatuinen shampoo Allergenius Special Shampoo vähentää allergeenejä jopa 90% Suositus on pestä koira noin kerran kahdessa viikossa. Koska shampoo on mieto ja ihoa hoitava, tiheästä pesuvälistä ei ole haittaa koiralle. Shampoo on hajusteeton, joten se sopii myös herkille koirille Koira-avusteista työskentelyä tekevät mahdollistavat koiransa työskentelyn myös allergisten asiakkaiden kanssa. Työskentelytilojen siivoaminen helpottuu, kun allergeenien määrä on minimoitu. Muut tiloissa työskentelevät myös säästyvät oireiluilta. Karoliiniska Institut Tukholmassa tutki Allergenius® shampoon vaikutusta 21 eri koiralla ja pesuja tehtiin 53 kpl. Allergeenit mitattiin ennen ja jälkeen pesukertoja. Tulosten mukaan 85%, parhaissa tapauksissa jopa 97% allergeeneistä hävisi. Valmistusaineet Natrium myreth sulfaatti, natrium kokoyyli- glutamaatti, Disodium kokoyyli- glutamaatti, Natriumlaktaatti, butyleeniglykoli, pantenoli, Urea, kaprylyyliperoksidi glykoli, Niacinamide, Etyylilauryyliarginaatti, Piroctone olamiini, arginiini PCA, Polyglyceryl-5 oleaatti, glyseriini, PEG-120 metyyli glukoosi oleaatti, polykvaternium-10, etyylilauroyyliarginaatin HCI Pullon koko: 250ml Voidaan käyttää myös kissoilla tai muilla lemmikeillä. Valmistusmaa: Ruotsi

52,50 € 59,80 €

Allergenius® Koiran erikoisshampoo, 250ml

Allergenius® Dog Special Shampoo - apua allergiaan. Nestemäinen ja helppokäyttöinen erikoisshampoo, jota käytetään vähentämään lemmikistä erittyvien allergeenien määrää. Auttaa helpottamaan ihmisten allergiaoireita. Erityisesti koirille suunniteltu shampoo. Vähentää allergeeneja jopa 90 %, ravitsee ja kosteuttaa ihoa, hajusteeton. Shampoo sisältää tehokkaan yhdistelmän moderneja ihoa ja turkkia ravitsevia ainesosia, jotka vahvistavat ihoa ja vähentävät allergeenejä, hilseilevää ihoa ja hilsettä. Iso osa koiran allergeeneistä erittyy ihon kautta. Allergenius® shampoon ainutlaatuinen koostumus kosteuttaa ja ravitsee ihoa uudella tavalla, ja antaa myös turkille kauniin kiillon. Shampoo on hajusteeton ja hellävarainen koirilla joilla on herkkä iho. Koirilla allergeenit löytyvät ihosta ja syljestä sekä uroskoirilla niitä erittyy myös eturauhasesta. Lemmikistä allergeenejä leviää ympäristöön ja niitä tarttuu tekstiileihin ja huonekaluihin. Allergenius® Dog -koiranhoitotuotteet on kehitetty ja valmistettu Ruotsissa yhteistyössä maailman johtavien turkiseläinallergioiden ja allergeenien tutkijoiden kanssa. Käyttöohje Pese koira Allergenius ®  shampoolla säännöllisesti (noin 2 viikon välein), jolloin allergeenien erittyminen vähenee. Alustavat testit osoittavat, että säännöllinen pesu voi vähentää koiran allergeenien määrää pysyvästi. Kastele koira huolellisesti kokonaan ja hiero laimennettu (1:2) shampoo koko koiraan. Shampoo vaahtoaa hieman. Huuhtele huolellisesti ja kuivaa. Ainutlaatuinen shampoo Allergenius Special Shampoo vähentää allergeenejä jopa 90% Suositus on pestä koira noin kerran kahdessa viikossa. Koska shampoo on mieto ja ihoa hoitava, tiheästä pesuvälistä ei ole haittaa koiralle. Shampoo on hajusteeton, joten se sopii myös herkille koirille Koira-avusteista työskentelyä tekevät mahdollistavat koiransa työskentelyn myös allergisten asiakkaiden kanssa. Työskentelytilojen siivoaminen helpottuu, kun allergeenien määrä on minimoitu. Muut tiloissa työskentelevät myös säästyvät oireiluilta. Karoliiniska Institut Tukholmassa tutki Allergenius® shampoon vaikutusta 21 eri koiralla ja pesuja tehtiin 53 kpl. Allergeenit mitattiin ennen ja jälkeen pesukertoja. Tulosten mukaan 85%, parhaissa tapauksissa jopa 97% allergeeneistä hävisi. Valmistusaineet Natrium myreth sulfaatti, natrium kokoyyli- glutamaatti, Disodium kokoyyli- glutamaatti, Natriumlaktaatti, butyleeniglykoli, pantenoli, Urea, kaprylyyliperoksidi glykoli, Niacinamide, Etyylilauryyliarginaatti, Piroctone olamiini, arginiini PCA, Polyglyceryl-5 oleaatti, glyseriini, PEG-120 metyyli glukoosi oleaatti, polykvaternium-10, etyylilauroyyliarginaatin HCI Pullon koko: 250ml Voidaan käyttää myös kissoilla tai muilla lemmikeillä. Valmistusmaa: Ruotsi

29,90 €

Allergenius® Koiran erikoishoitoaine, Special Balsam Spray, 250ml

Allergenius® Dog Special Balsam Spray 250ml erikoishoitoaine - apua allergiaan . Nestemäinen ja helppokäyttöinen hoitosuihke, jota käytetään vähentämään lemmikistä erittyvien allergeenien määrää . Auttaa helpottamaan ihmisten allergiaoireita. Erityisesti koirille suunniteltu hoitosuihke. Turkkiin jätettävä, ei huuhdella pois. Voidaan käyttää myös kissoilla tai muilla lemmikeillä. Vähentää allergeenien määrää jopa 90 %, ravitsee ja kosteuttaa koiran ihoa, hajusteeton.  Koira-avusteista työskentelyä tekevät mahdollistavat koiransa työskentelyn myös allergisten asiakkaiden kanssa. Työskentelytilojen siivoaminen helpottuu, kun allergeenien määrä on minimoitu. Muut tiloissa työskentelevät myös säästyvät oireiluilta. Hoitobalsamia käytetään yhdessä Allegenius ® erikoisshampoon kanssa. Allergenius® Dog Erikoishampoo ja lemmikin turkkiin jätettävä hoitosuihke Allergenius® Dog Erikoisbalsam tuovat helpotusta monen eläinrakkaan elämään. Nämä huikeat ja ainutlaatuiset Ruotsissa kehitetyt ja valmistetut hoitotuotteet ovat erittäin tervetullut edistysaskel nykypäivän tarpeisiin.  Hoitoaineiden säännöllinen käyttö tuo merkittävää hyötyä ja parantavat ihmisen ja lemmikin elämänlaatua monella tavalla. Käyttöohje Pese koira Allergenius® shampoolla säännöllisesti (1-2 viikon välein), jolloin allergeenien erittyminen vähenee. Kastele koira huolellisesti kokonaan ja hiero laimennettu (1:2) shampoo koko koiraan. Shampoo vaahtoaa hieman. Huuhtele huolellisesti ja kuivaa Suihkuta Allergenius ®  Balsam hoitosuihketta koiran turkkiin shampoopesujen välisenä aikana säännöllisesti, jolloin allergeenien erittyminen vähenee. Alustavat testit osoittavat, että säännöllinen pesu ja turkinhoito voi vähentää koiran allergeenien määrää pysyvästi.  Erikoishoitoainetta voidaan käyttää pesun yhteydessä, mutta myös pesujen välillä ihon jatkokäsittelyä varten - etenkin kuivalle tai herkälle iholle , joka tarvitsee ylimääräistä hoitoa.  On myös suositeltavaa käyttää ennaltaehkäisevästi paikkoihin, joissa koira saa helposti ärtynyttä ihoa tai sientä, esimerkiksi varpaiden väliin ja ihon taitteisiin. Valmistusaineet Aqua, Urea, Panthenol, Propanediol, Glycerin, Sodium lactate, Niacinamide, Sodium caproyl/lauroyl lactylate, Ethyl lauroyl arginate, PEG-40, hydrogenated castor oil, Arginine PCA, Polyglyceryl-5 Oleate, Caprylylglycol, Polyquaternium 10, Piroctone olamine, Citric acid. pH-arvo 6-7 Pullon koko: 250ml Voidaan käyttää myös kissoilla tai muilla lemmikeillä. Valmistusmaa: Ruotsi

29,90 €

2 pullon säästöpakkaus: Allergenius® Koiran erikoisshampoo, 2 x 250ml

Allergenius® Dog Special Shampoo - apua allergiaan. Nestemäinen ja helppokäyttöinen erikoisshampoo, jota käytetään vähentämään lemmikistä erittyvien allergeenien määrää. Auttaa helpottamaan ihmisten allergiaoireita. Erityisesti koirille suunniteltu shampoo. Vähentää allergeeneja jopa 90 %, ravitsee ja kosteuttaa ihoa, hajusteeton. Shampoo sisältää tehokkaan yhdistelmän moderneja ihoa ja turkkia ravitsevia ainesosia, jotka vahvistavat ihoa ja vähentävät allergeenejä, hilseilevää ihoa ja hilsettä. Iso osa koiran allergeeneistä erittyy ihon kautta. Allergenius® shampoon ainutlaatuinen koostumus kosteuttaa ja ravitsee ihoa uudella tavalla, ja antaa myös turkille kauniin kiillon. Shampoo on hajusteeton ja hellävarainen koirilla joilla on herkkä iho. Koirilla allergeenit löytyvät ihosta ja syljestä sekä uroskoirilla niitä erittyy myös eturauhasesta. Lemmikistä allergeenejä leviää ympäristöön ja niitä tarttuu tekstiileihin ja huonekaluihin. Allergenius® Dog -koiranhoitotuotteet on kehitetty ja valmistettu Ruotsissa yhteistyössä maailman johtavien turkiseläinallergioiden ja allergeenien tutkijoiden kanssa. Käyttöohje Pese koira Allergenius ®  shampoolla säännöllisesti (noin 2 viikon välein), jolloin allergeenien erittyminen vähenee. Alustavat testit osoittavat, että säännöllinen pesu voi vähentää koiran allergeenien määrää pysyvästi. Kastele koira huolellisesti kokonaan ja hiero laimennettu (1:2) shampoo koko koiraan. Shampoo vaahtoaa hieman. Huuhtele huolellisesti ja kuivaa. Ainutlaatuinen shampoo Allergenius Special Shampoo vähentää allergeenejä jopa 90% Suositus on pestä koira noin kerran kahdessa viikossa. Koska shampoo on mieto ja ihoa hoitava, tiheästä pesuvälistä ei ole haittaa koiralle. Shampoo on hajusteeton, joten se sopii myös herkille koirille Koira-avusteista työskentelyä tekevät mahdollistavat koiransa työskentelyn myös allergisten asiakkaiden kanssa. Työskentelytilojen siivoaminen helpottuu, kun allergeenien määrä on minimoitu. Muut tiloissa työskentelevät myös säästyvät oireiluilta. Karoliiniska Institut Tukholmassa tutki Allergenius® shampoon vaikutusta 21 eri koiralla ja pesuja tehtiin 53 kpl. Allergeenit mitattiin ennen ja jälkeen pesukertoja. Tulosten mukaan 85%, parhaissa tapauksissa jopa 97% allergeeneistä hävisi. Valmistusaineet Natrium myreth sulfaatti, natrium kokoyyli- glutamaatti, Disodium kokoyyli- glutamaatti, Natriumlaktaatti, butyleeniglykoli, pantenoli, Urea, kaprylyyliperoksidi glykoli, Niacinamide, Etyylilauryyliarginaatti, Piroctone olamiini, arginiini PCA, Polyglyceryl-5 oleaatti, glyseriini, PEG-120 metyyli glukoosi oleaatti, polykvaternium-10, etyylilauroyyliarginaatin HCI Pullon koko: 250ml Voidaan käyttää myös kissoilla tai muilla lemmikeillä. Valmistusmaa: Ruotsi

50,00 € 59,80 €

2-in-1 pesu- ja hierontaharja koiralle, Flamingo

Koiran turkin pesuun ja hierontaan Hilda-pesuharja. harja on pehmeää silikonia puhdistaa ja hieroo samalla helppo täyttää yksinkertainen annostelu Koira-avusteisessa työskentelyssä koiran turkin peseminen voi olla yksi aktiviteetti. Pesuharja on pehmeä ja hellä käyttää, ja siitä saa pidettyä hyvin kiinni. Työskentelyn aikana osallistuja voi kokea ja aistia asioita, joista voidaan myöhemmin keskustella, ja palauttaa muistiin miltä koiran märkä turkki tuntui ja miltä pesuaine tuoksui.  Harjaa voidaan käyttää myös ilman pesuainetta/shampoota, jolloin se toimii hierovana. Opeta koiralle pesu- ja hierontaharjan käyttö ennen työskentelyä.  Sopii pitkä- ja lyhytkarvaisille koirille. Koko: 7,7 x 7,7 x 10,6cm Valmistaja: Flamingo Huom! Voit yhdistää pesuharjan käytön Allergenius-shampoon kanssa!

8,00 €

  Koira-avusteiseen työskentelyyn

  Kokoelmat


  FitPAWS® -jumppatuotteet, ennakkotilaustuotteita