Aktivointipehmo Hide a Squirrel, Outward Hound Nina Ottosson

Koot S, M, L ja XL

Outward Houndilta Hide a Squirrel -aktivointipehmo oravilla!

Soveltuu hyvin myös terapiakoirille koira-avusteiseen työskentelyyn!

Aktivointipehmo on suunniteltu erityisesti tarjoamaan koiralle mukavaa puuhaa, kannustamaan positiiviseen leikkiin ja tarjota myös koiralle luonnollisten käytösten toteuttamista.

  • Osallistuja voi täyttää lelun oravilla, ja antaa koiran kaivaa esiin orava kerrallaan, ja vaikkapa palauttaa orava osallistujalle
  • Osallistuja voi täyttää lelun, ja käydä piilottamassa sen koiran etsittäväksi ja noudettavaksi
  • Osallistuja voi piilottaa oravat yksitellen ja sittenohjata terapiakoiran etsimään ja palauttamaan ne osallistujalle. Osallistuja voi laittaa terapiakoiran noutamat oravat takaisin lelun sisälle
  • Osallistuja voi laskea oravien määrän, tunnistaa värejä ja kehonosia, kokea erilaisten materiaalien tuntoa kädessä (esim. pehmeä vs. kova), oppia oravista tai muista eläimistä, keskustella oravien yhdessä toimimisesta ja asumisesta jne.
  • Oravien täydennyspaketin (3kpl) kautta saa lisättyä leikin kestoa, ja vaikeustasoa


Tämä vuorovaikutteinen leikki pehmolelun kanssa tarkoittaa kaksinkertaista hauskuutta ja vaihtoehtoja pelata: hakemalla ja/tai piilottamalla. 

Koirille, jotka eivät saa tarpeekseen näistä muhkeista eläimistä, katso lisäorava-täydennyspaketti! 

Tästä aktivointpehmosta tulee varmasti koirasi uusi suosikki. Pehmolelu sopii kaiken kokoiseen yhteiseen hauskanpitoon! Muista ottaa huomioon koirasi koko ja aktiivisuustaso, kun päätät, minkä kokoisen lelun hankit.

Piilota ja vinguta: Täytä lelu vinkuvilla oravilla ja heitä sitä ja anna koirasi luonnollisten metsästysvaistojen tulla esiin!

Vuorovaikutteinen 2-in-1-leikki: Heitä lelua, aseta se maahan tai ota vinkuvat pehmolelut ulos ja heitä ne koirasi noudettavaksi!

Haastava ja vastustamaton: Pidä ikävystyminen loitolla ja tarjoa uteliaalle koirallesi henkistä stimulaatiota luonnollisilla metsästyskäytöksillä vinkuvien pehmojen kanssa!

Hellävarainen hampaille ja ikenille: tämän lelun pehmeä rakenne on hellä hampaille, joten se on loistava valinta sekä pennuille että aikuisille koirille.

Pelaa varman päälle: Mikään lelu ei ole tuhoutumaton. Älä jätä leluja valvomatta koirallesi. Poista ja vaihda lelu, jos se on vaurioitunut.

Valitse variaatio:

Alkaen 10,00 €