Dog Worker -aktivointipeli, vihreä, Nina Ottosson

Nina Ottosson Dog Worker -aktivointipelissä koirasi joutuu todella käyttämään päätään etsiessään herkkuja!

Pelissä on kieritettävä levy sekä työnnettäviä ja nostettavia palikoita.Voit helposti itse säädellä pelin vaikeusastetta helpommasta keskivaikean kautta todella haastavaan ja saada koirasi innostumaan pelaamisesta aina kerta toisensa jälkeen uudelleen. Soveltuu erinomaisesti myös kokeneille pelaajille.

Vaikeusaste 3 (asteikolla 1-4)


Muistathan valvoa koiraasi pelaamisen aikana. 

Nina Ottossonin suunnittelemat älypelit tarjoavat koiralle aktivointia sekä lajityypillistä tekemistä. Koirat nauttivat, kun saavat käyttää aivonystyröitään pulmien ratkaisemiseen.

Koiralle kannattaa aluksi valita helppo peli, jossa se onnistuu nopeasti. Jos koira ei ymmärrä peliä, voi se turhautua ja tällöin peli ei ole koiralle tarkoituksenmukainen. Kun koira oppii pelaamaan, kehittyy sen taidot, jonka jälkeen voit siirtyä aina vaikeampiin peleihin.

Dog Worker peli on 3 tason peli. Pelissä on eri lokerikkoja nameille, joita siirtelemällä koira joutuu etsimään jokaisen namipalasen. Keskiosa pyörii ja koira joutuu pyörittämään keskiosaa saadakseen kaikki herkut. Osat eivät irtoa, joten koira ei saa niitä suuhunsa.

Muista ensin antaa koiran itse pähkäillä tehtävä ja jos se turhautuu, niin helpota tehtävää.

Tuote on komposiittia.

27,00 €