Allergenius® Koiran erikoishoitoaine, Special Balsam Spray, 250ml

Pitkälle turkille

Allergenius® Dog Special Balsam Spray 250ml erikoishoitoaine - apua allergiaan.

Nestemäinen ja helppokäyttöinen hoitosuihke, jota käytetään vähentämään lemmikistä erittyvien allergeenien määrää. Auttaa helpottamaan ihmisten allergiaoireita. Erityisesti koirille suunniteltu hoitosuihke.

Turkkiin jätettävä, ei huuhdella pois.

Voidaan käyttää myös kissoilla tai muilla lemmikeillä. Vähentää allergeenien määrää jopa 90 %, ravitsee ja kosteuttaa koiran ihoa, hajusteeton. 

Koira-avusteista työskentelyä tekevät mahdollistavat koiransa työskentelyn myös allergisten asiakkaiden kanssa. Työskentelytilojen siivoaminen helpottuu, kun allergeenien määrä on minimoitu. Muut tiloissa työskentelevät myös säästyvät oireiluilta.

Hoitobalsamia käytetään yhdessä Allegenius® erikoisshampoon kanssa. Allergenius® Dog Erikoishampoo ja lemmikin turkkiin jätettävä hoitosuihke Allergenius® Dog Erikoisbalsam tuovat helpotusta monen eläinrakkaan elämään. Nämä huikeat ja ainutlaatuiset Ruotsissa kehitetyt ja valmistetut hoitotuotteet ovat erittäin tervetullut edistysaskel nykypäivän tarpeisiin. 

Hoitoaineiden säännöllinen käyttö tuo merkittävää hyötyä ja parantavat ihmisen ja lemmikin elämänlaatua monella tavalla.

Käyttöohje

  1. Pese koira Allergenius® shampoolla säännöllisesti (1-2 viikon välein), jolloin allergeenien erittyminen vähenee. Kastele koira huolellisesti kokonaan ja hiero laimennettu (1:2) shampoo koko koiraan. Shampoo vaahtoaa hieman. Huuhtele huolellisesti ja kuivaa
  2. Suihkuta Allergenius® Balsam hoitosuihketta koiran turkkiin shampoopesujen välisenä aikana säännöllisesti, jolloin allergeenien erittyminen vähenee. Alustavat testit osoittavat, että säännöllinen pesu ja turkinhoito voi vähentää koiran allergeenien määrää pysyvästi. 
  3. Erikoishoitoainetta voidaan käyttää pesun yhteydessä, mutta myös pesujen välillä ihon jatkokäsittelyä varten - etenkin kuivalle tai herkälle iholle, joka tarvitsee ylimääräistä hoitoa. 
  4. On myös suositeltavaa käyttää ennaltaehkäisevästi paikkoihin, joissa koira saa helposti ärtynyttä ihoa tai sientä, esimerkiksi varpaiden väliin ja ihon taitteisiin.

Valmistusaineet

Aqua, Urea, Panthenol, Propanediol, Glycerin, Sodium lactate, Niacinamide, Sodium caproyl/lauroyl lactylate, Ethyl lauroyl arginate, PEG-40, hydrogenated castor oil, Arginine PCA, Polyglyceryl-5 Oleate, Caprylylglycol, Polyquaternium 10, Piroctone olamine, Citric acid.

pH-arvo 6-7

Pullon koko: 250ml

Voidaan käyttää myös kissoilla tai muilla lemmikeillä.

Valmistusmaa: Ruotsi

29,90 €