Dog Brick -aktivointipeli, Nina Ottosson

Koira tarvitsee monipuolisen liikunnan lisäksi aivojumppaa. Ruotsalaisen Nina Ottossonin suunnittelemat aktivointipelit tarjoavat koiralle mielekästä puuhastelua. Lelut sopivat koirille, jotka kaipaavat haasteita ratkottavikseen tai tarvitsevat aktivointia.

KÄÄNNÄ, LIU'UTA JA ETSI: Dog Brick -pelissä on monta erilaista namipiiloa: helposti avattavat, liukuvat namiluukut, joiden alle ja sisään voi laittaa herkkuja sekä luukuvut, jotka toimivat myös oivallisina namikätköinä.

KUINKA SE TOIMII: Laita herkut pohjalevyn koloihin ja liukuviin lohkoihin. Peitä keskiosan kolot luukuvuilla. Mitä enemmän koloja on peitetty, sitä haastavampi peli on. Anna koiralle vihje kuinka herkut on mahdollista löytää, ja seuraa vierestä pelin sujumista

JÄÄDYTETTY ARVOITUS: Sekoita märkäruokaa veden kanssa ja kaada sekoitusta osaan namikoloista. Laita peli pakastimeen ja anna jäätyä. Jäätynyt peli on oiva aivopähkinä kaikista energisimmille leikkijöille tai mainio viilentäjä kuumille kesäpäiville.

LEIKKIKÄÄ YHDESSÄ: Nina Ottosson aktivointipelit on suunniteltu haastamaan koiran aivonystyröitä. Valvo koiran leikkiä, äläkä anna koiran järsiä lelua. Laita lelu leikin jälkeen pois odottamaan seuraavaa leikkikertaa.

HELPPO PUHDISTAA: Lelu on helppo puhdistaa poistamalla ensin kaikki sinne jäänet namit ja sen jälkeen pesemällä se käsin miedolla saippualiuoksella. Huuhtele ja kuivaa. Lelu on taas valmis leikkiin!

TASON 2 HAASTAVUUS: Tasoa 1 astetta haastavampana tämä keskitason aktivointipeli viihdyttää ja innostaa koiraa ratkaisemaan haasteita ja löytämään luukkujen ja kupujen alle piilotetut herkut.

Koko: 31,5 x 21 cm, Korkeus 4 cm.

Älä jätä koiraa yksin lelun kanssa.

23,00 €