ESSENTIAL the PANTHER kissalle, 3kg

ESSENTIAL - Ylivoimainen kissanruoka

ESSENTIAL the PANTHER on viljaton ja herkullinen kissanruoka, laatutietoisimmille kissoille.

Ateria sopii erityisesti sterilisoiduille, kastroiduille sekä ikääntyneille kissoille. The PANTHER toimii mainiosti myös kissojen painonhallintaan sekä matala-aktiviisille kissoille, jotka viettävät kissanpäiviään sisätiloissa.

The PANTHER on suunniteltu kissoille, jotka haluavat syödä maukasta ja viljatonta ruokaa huomioiden ruoan erityistarpeet. Laadukkaista raaka-aineista valmistettu ruoka mukailee kissan luonnonmukaista ravintoa. Uniikki resepti sisältää yhteensä 70% kalaa (lohta, siikaa, seitiä ja silliä), joista 30% on ateriassa tuoreena. The PANTHER on täysin kanaton ja siipikarjaton vaihtoehto kissallesi.

Steriloidut ja kastroidut kissat

The PANTHER-aterian resepti on kehitetty tukemaan virtsan optimaalista pH-arvoa, joka tukee virtsateiden terveyttä. Tämä on tärkeä huomioida steriloitujen ja kastroitujen kissojen kanssa. Sterilointi ja kastrointi voivat myös nostaa kissan ruokahalua ja/tai muuttaa aineenvaihduntaa, joka voi johtaa kissan painon nousuun. The PANTHER on kehitetty steriloinnin ja kastroinnin jälkeiseksi ruokavalioksi. Olethan yhteydessä eläinlääkäriin, mikäli kissasi kärsii toistuvasti virtsaongelmista.

Ikääntyneet kissat (7+ vuotta)

Vuosien karttuessa kissalla, myös ravitsemukselliset tarpeet muuttuvat. Nyrkkisääntönä suosittelemme, että tarjoilet suosittua the JAGUAR-ateriaa kissallesi siihen hetkeen asti, kunnes kissa alkaa kerryttämään painoa ikääntymisen seurauksena. The PANTHER-ateria soveltuu vähemmän kuluttaville. Ateriaan on lisätty L-karnitiinia tukemaan rasva-aineenvaihduntaa. The PANTHER tukee muutoksessa kohti vähemmän liikkuvaista eloa.

Sisäkissat / Matala-aktiiviset / Ylipainoiset kissat

Sisäkissana eläminen ei välttämättä ole yhtä kuin paino-ongelmat - joskus kaikkea muuta kuin sitä! Mikäli matala-aktiivinen elämäntapa aiheuttaa kissalle ylipainoa, tai mikäli kissalla on tarve painonhallintaan tai jopa laihduttamiseen, the PANTHER on ratkaisu siihen. The PANTHER on matalarasvaisempi kuin the JAGUAR ja se sisältää raaka-aineita, jotka tukevat optimaalista eloa - mukana mm. luontaisia sidosaineita: punajuurikuitua ja selluloosaa, jotka tukevat karvapallojen vähenemistä.

ESSENTIAL toteuttaa missiotaan "parantaa ja pidentää lemmikkien eloa" kissanruokien tinkimättömillä raaka-aineillaan, uniikeilla resepteillään sekä aterioiden hellällä kypsennyksellä.

Aterioiden raaka-aineiden alkuperä tunnetaan ja raaka-aineet ovat paitsi ihmisravinnoksi kelpaavia myös täysin jäljitettävissä.

ESSENTIAL on eettisempi valinta, raaka-aineet tulevat Iso-Britannian puhtaalta maaseudulta, ESSENTIAL-keittiön lähettyviltä, vastuullisilta tuottajilta. ESSENTIAL-ateriat valmistetaan brittiläisistä raaka-aineista Keski-Englannissa.

ESSENTIAL-aterioissa on säilytetty raaka-aineiden ravintoarvot. Ateriat kypsennetään hellävaraisesti vain 90 asteessa. Runsaiden tuoreiden raaka-aineiden vuoksi myös ruoan maistuvuus on todistetusti jopa 11-kertaa parempi kuin vain kuivattua raaka-aineita sisältävissä kissanruoissa. Siksi ESSENTIAL maistuu myös monelle tarkkamakuiselle kissalle.

ESSENTIAL-ateriat ovat hurjan lihaisia - kiloon valmista ruokaa käytetään 1,5 kg tuoretta lihaa, eli yli tuplasti enemmän kuin tavalliseen lemmikkiruokaan. Huomaathan, että aterioissa käytetään vain tuoretta ja kuivattua lihaa, ei koskaan lihajauhoja, eikä teurasjätettä. Runsaan lihapitoisuuden lisäksi, ESSENTIAL-ateriat sisältävät matalan glykeemisen kuorman kasviksia. Viljat, soija ja riisi on jätetty kokonaan pois.

MIKSI PANTHER?

 • 70% lohta, siikaa, seitiä ja silliä - huima kalapitoisuus
 • Runsaasti OMEGA3-öljyä
 • Viljaton, kanaton ja siipikarjaton ateria kissalle
 • Sopii steriloiduille, kastroiduille ja ikääntyneille kissoille
 • Sopii myös kissojen painonhallintaan
 • Proteiinirikas 44 % ja optimaalinen rasvamäärä 12 %
 • Sisältää tauriinia ja L-karnitiinia
 • Runsaasti tuoreita raaka-aineita - 11 x parempi maistuvuus
 • Valmistus vain 90 asteessa - ravintoaineet hyödynnettävissä optimaalisesti
 • Pääraaka-aineena kalat - eettinen valinta
 • Matalan glykeemisen kuorman kasviksia - parantaa kissan verensokeritasapainoa

Katso tarkat tiedot-kohdasta tarkemmin aterian koostumus ja ravintoarvot.

Kun haluat valita kissallesi viljattoman, hiivattoman, soijattoman ja maissittoman turvallisen aterian, ilman täyte- ja lisäaineita, valitse ESSENTIAL-ateriat.

ESSENTIAL lahjoittaa huomattavan summan vuosittain hyväntekeväisyyteen (noin 100 000 €, v.2022). Ostamalla ESSENTIALia tuet eläinten ja luonnon hyvinvointia. ESSENTIALin hyväntekeväisyysohjelmasta voit lukea tarkemmin täältä.

SISÄLTÖ: tuore lohi ja siika, kuivatut lohi, seiti ja silli, ESSENTIAL OMEGA3-öljy, peruna, herne, linssi, kikherne, selluloosa, punajuurikuitu, maksaliemi, mineraalit, vitamiinit, frukto-oligosakkardit, mannaoligosakkardit, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, kuivattu karpalo, yucca-uute.

KOOSTUMUS: Proteiini 44%, öljyt ja rasvat 12%, joista OMEGA3 3.4% ja OMEGA6 0.9%, kuitu 4.5%, tuhka 8.5%, vesi 5%, kalsium 1.9%, fosfori 1.5%, glukosamiini 0.018%, kondroitiini 0.012%%, 3770 kcal/kg

A-vitamiini 25.000IU/Kg, D3-vitamiini 1730IU/kg, E-vitamiini 255IU/kg. 

Provitamiinit: Tauriini 2000mg/kg, L-karnitiini 2000mg/kg.

Hivenaineet: sinkki 96mg/kg, rauta 72mg/kg, mangaani 29mg/kg, kupari 10mg/kg, jodi 3.7mg/kg, Aminohapot: metioniini 2000mg/kg, lysiini 500mg/kg. 

Sisältää luontaisia säilöntäaineita (rosmariini) ja luontaisia antioksidantteja.

41,10 €