Hide 'N Slide -aktivointipeli pennuille, Nina Ottosson

Hauskuus alkaa nyt! Hide N' Slide pitää koiran kiireisenä ja karkottaa ikävystymisen hetkessä.

Koira tarvitsee monipuolisen liikunnan lisäksi aivojumppaa. Ruotsalaisen Nina Ottossonin suunnittelemat aktivointipelit tarjoavat koiralle mielekästä puuhastelua. Lelut sopivat koirille, jotka kaipaavat haasteita ratkottavikseen tai tarvitsevat aktivointia.

NÄYTTÄÄ OIKEALTA PUULTA: Hide N' Slide näyttää oikealta puulta, mutta sen ainutlaatuisella komposiittimateriaalilla on sekä puun että muovin hyviä ominaisuuksia. Materiaali on puuta kestävämpää, se on helppo puhdistaa eikä se tikkuunnu tai katkea koiran leikeissä.

EI IRTOAVIA OSIA: Pelissä ei ole irtoavia osia, joten ne eivät pääse hukkumaan pelin tuoksinassa.

KUINKA SE TOIMII: Aseta namit pohjaosan namipiiloihin ja käännä puuluiskat peittämään piiloja. Aseta peli lattialle ja kannusta koiraa leikkiin.

JÄÄDYTETTY ARVOITUS: Sekoita märkäruokaa veden kanssa ja kaada sekoitusta osaan namikoloista. Laita peli pakastimeen ja anna jäätyä. Jäätynyt peli on oiva aivopähkinä kaikista energisimmille leikkijöille tai mainio viilentäjä kuumille kesäpäiville.

LEIKKIKÄÄ YHDESSÄ: Nina Ottosson aktivointipelit on suunniteltu haastamaan koiran aivonystyröitä. Valvo koiran leikkiä, äläkä anna koiran järsiä lelua. Laita lelu leikin jälkeen pois odottamaan seuraavaa leikkikertaa.

HELPPO PUHDISTAA: Lelu on helppo puhdistaa poistamalla ensin kaikki sinne jääneet namit ja sen jälkeen pesemällä se käsin miedolla saippualiuoksella. Huuhtele ja kuivaa. Lelu on taas valmis leikkiin!

TASON 2 HAASTAVUUS: Tason 2 haasteena peli tarjoaa tasoon 1 verrattuna enemmän mielenkiintoisia tapoja kehittää koiran ongelmanratkaisutaitoja. Vaikeustasoja on 1-4, jossa 1 on helpoin ja 4 haastavin.

PELIN KOKO: 33 x 33 cm ja korkeus 5cm

23,00 €