Activity Matz Garden Game -aktivointimatto, Nina Ottosson

Terveelliset vihannekset -aktivointimatto! Saatavana myös fast-food -versio :)

Kun koirasi on haistellut herkut pehmomateriaalista, voit lisätä vaikeutta asettamalla herkkuja taskuihin ja peittämällä ne mukana tulevilla leluilla. Vielä vaikeampaa haastetta varten sulje taskut tarranauhalla. Lue ohjeet alla:

Outward Houndin Nina Ottosson Activity Matz on hauska käyttää, helppo puhdistaa ja täydellinen sekä henkiseen että fyysiseen harjoitteluun.

Hauskaa kaikille koirille – iästä, koosta tai rodusta riippumatta.


PELAAMINEN: 

1) Helppo haaste: Piilota herkkuja tai kuivaruokaa matton taskuihin ja kannusta koiraasi etsimään niitä nuuskimalla

2) Lisähaaste: Piilota herkkuja taskuihin ja peitä ne mukana olevilla pehmoleluilla. 

3) Lopullinen haaste: Piilota herkkuja kaikkiin viiteen itaskuun ja sulje tarranauhalla ja peitä taskuissa olevat herkut pehmoleluilla vaikeampaa haastetta varten. 

Koira-avusteinen työskentely:

Mahtava leikki myös terapiakoiran aktiviteettina työskenneltäessä lapsien kanssa, tai henkilöiden, joiden kanssa harjoitellaan esimerkiksi käsien motoriikkaa. Osallistuja voi piilottaa namit mattoon, samalla voidaan opetella kasvisten nimiä ja värejä ym.

Matto on liukumaton ja vedenkestävä: Helppo puhdistaa ja pyyhkiä. Taittuu kokoon helppoon säilytykseen.

PELAA YHDESSÄ: Tämä ei ole purulelu. Mikään lelu ei ole tuhoutumaton. Nina Ottossonin "Dog Puzzle Games" keskittyy koirasi haastamiseen henkisesti. 

Älä anna koiran pureskella materiaalia. Opeta koirallesi pelin käyttöä, leikkiä ja pitäkää hauskaa yhdessä. Laita sivuun seuraavaa kertaa varten. Poista ja vaihda lelu, jos se on vaurioitunut.

Katso video:

33,00 €