ESSENTIAL the LITTLE LION, pentukissalle, 1.5kg

ESSENTIAL - Ylivoimainen kissanruoka

ESSENTIAL the LITTLE LION on viljaton ja herkullinen kissanruoka, kiehtoville ja upeille kissanpennuille. Ateria on suunniteltu ja muotoiltu jokaiselle kissarodulle, tulevasta aikuispainosta riippumatta.

The LITTLE LION on pennun ensiruoka heti siitä hetkestä, kun maidosta siirtyminen kiinteään ruokaa alkaa (** kostuta ateria aluksi tarvittaessa vedellä pehmeämmän koostumuksen aikaansaamiseksi), aina noin 10-12 kuukauden ikään asti - jolloin onkin oikea aika siirtyä ESSENTIAL-sarjan aikuisille kissoille suunnattuun ateriaan the JAGUARiin tai tarpeen vaatiessa matalakalorisempaan the PANTHER-ateriaan.

Laadukkaista raaka-aineista valmistettu ruoka mukailee kissan luonnonmukaista ravintoa. Uniikki resepti sisältää yhteensä 95% kanaa, ankkaa, lohta, taimenta ja kananmunaa, joista vähintään 55% on ateriassa tuoreena.

ESSENTIAL-sarjan kissa-ateriat kattavat nyt koko kissan elon pennusta senioriin - the LITTLE LION pennuille, the JAGUAR normaaliaktiivisille aikuisille kissoille ja the PANTHER painonhallintaa, matala-aktiivisille sekä leikatuille kissoille.

ESSENTIAL toteuttaa missiotaan "parantaa ja pidentää lemmikkien eloa" kissanruokien tinkimättömillä raaka-aineillaan, uniikeilla resepteillään sekä aterioiden hellällä kypsennyksellä.

Aterioiden raaka-aineiden alkuperä tunnetaan ja raaka-aineet ovat paitsi ihmisravinnoksi kelpaavia myös täysin jäljitettävissä.

ESSENTIAL on eettisempi valinta, raaka-aineet tulevat Iso-Britannian puhtaalta maaseudulta, ESSENTIAL-keittiön lähettyviltä, vastuullisilta tuottajilta. ESSENTIAL-ateriat valmistetaan brittiläisistä raaka-aineista Keski-Englannissa.

ESSENTIAL-aterioissa on säilytetty raaka-aineiden ravintoarvot. Ateriat kypsennetään hellävaraisesti vain 90 asteessa. Runsaiden tuoreiden raaka-aineiden vuoksi myös ruoan maistuvuus on todistetusti jopa 11-kertaa parempi kuin vain kuivattua raaka-aineita sisältävissä kissanruoissa. Siksi ESSENTIAL maistuu myös monelle tarkkamakuiselle kissalle.

ESSENTIAL-ateriat ovat hurjan lihaisia - kiloon valmista ruokaa käytetään 1,5 kg tuoretta lihaa, eli yli tuplasti enemmän kuin tavalliseen lemmikkiruokaan. Huomaathan, että aterioissa käytetään vain tuoretta ja kuivattua lihaa, ei koskaan lihajauhoja, eikä teurasjätettä. Runsaan lihapitoisuuden lisäksi, ESSENTIAL-ateriat sisältävät matalan glykeemisen kuorman kasviksia. Viljat, soija ja riisi on jätetty kokonaan pois.

MIKSI LITTLE LION?

  • 95% kanaa, ankkaa, lohta, taimenta ja kananmunaa - huima liha- ja kalapitoisuus
  • Viljaton ja maistuva ateria pentukissalle
  • Proteiinirikas 41 % ja optimaalinen rasvamäärä 18 % kasvavan pennun tarpeisiin
  • Sisältää tauriinia ja L-karnitiinia
  • Runsaasti tuoreita raaka-aineita - 11 x parempi maistuvuus
  • Valmistus vain 90 asteessa - ravintoaineet hyödynnettävissä optimaalisesti
  • Matalan glykeemisen kuorman kasviksia - parantaa kissan verensokeritasapainoa

Katso tarkat tiedot-kohdasta tarkemmin aterian koostumus ja ravintoarvot.

SISÄLTÖ:

tuore kana ja ankka, kuivattu kana, tuore lohi ja taimen, peruna, kuivattu ankka, tuore kokonainen kananmuna, bataatti, herne, tuore kananmaksa, kananrasva, pellavansiemen, maksaliemi, sinimailanen, hernekuitu, lohiöljy, vitamiinit, mineraalit, karpalo, acai-marja, mustikka, mulberry-marja, omena, tomaatti, appelsiini, päärynä, porkkana, pinaatti, kukkakaali, merilevä, kehäkukka, ginseng, vihreä tee, inkivääri, probioottiset lisäaineet.

KOOSTUMUS: Proteiini 41%, rasva 18%, joista OMEGA3 1.1 % ja OMEGA6 4.5 %, kuitu 3.5%, tuhka 10%, vesi 7%, kalsium 1.5%, fosfori 1.2%, glukosamiini 0.09%, kondroitiini 0.07%, 3920 kcal/kg

A-vitamiini 23,129IU/Kg, D3-vitamiini 1,573IU/kg, E-vitamiini 607IU/kg. Provitamiinit: Tauriini 1,960 mg/kg, L-karnitiini 53 mg/kg. Hivenaineet: sinkki 87mg/kg, rauta 66mg/kg, mangaani 26mg/kg, kupari 8mg/kg, jodi 0.74mg/kg, Aminohapot: metioniini 2,094mg/kg, lysiini 500mg/kg. Probioottiset lisäaineet: Enterococcus faecium DSM 10663/ NCIMB 10415 1,000,000,000 cfu. Sisältää luontaisia säilöntäaineita (rosmariini) ja luontaisia antioksidantteja.

Kun haluat valita kissanpennullesi viljattoman, hiivattoman, soijattoman ja maissittoman turvallisen aterian, ilman täyte- ja lisäaineita, valitse ESSENTIAL-ateriat.

ESSENTIAL lahjoittaa huomattavan summan vuosittain hyväntekeväisyyteen (noin 100 000 €, v.2022). Ostamalla ESSENTIALia tuet eläinten ja luonnon hyvinvointia. ESSENTIALin hyväntekeväisyysohjelmasta voit lukea tarkemmin täältä.

25,60 €