ESSENTIAL FOODS


  ESSENTIAL - Tutustu, ihastu, liity laumaan!

  Kun haluat valita koirallesi viljattoman, hiivattoman, soijattoman ja maissittoman turvallisen aterian, ilman täyte- ja lisäaineita, valitse ESSENTIAL-ateriat.

  ESSENTIAL on eettinen valinta.

  ESSENTIAL-sarja sisältää yhdeksän viljatonta (viljaton, hiivaton, soijaton ja maissiton) koiranruokaa, BALANCE-erikoisruoan sekä kissanruokia (the PANTHER, the JAGUAR ja kissanpennuille the LITTLE LION).

  ESSENTIAL sopii kaikkiin koiran ja kissan eri elämänvaiheisiin ja tarpeisiin. ESSENTIALilla on myös maistuvia herkkuja, jotka sopivat koiran palkitsemiseen, koulutukseen ja herkkuhetkiin. ESSENTIAL-ruoat valmistetaan koiran anatomisen tarpeen mukaan runsaalla määrällä proteiininlähteitä (74-88%); tuoretta ja kuivattua lammasta, peuraa, kalaa, kanaa, ankkaa ja kananmunaa, joista tuoreiden raaka-aineiden osuus vaihtelee 42-55%. Uutuutena ESSENTIALilla on märkäruoka PATÉet.

  ESSENTIAL valmistetaan Iso-Britannian puhtaalla maaseudulla huippumodernissa keittiössä, 95% paikallisista raaka-aineista. ESSENTIAL kypsennetään vain 90 asteessa, jolloin täysin tuoreiden proteiininlähteiden ravintoarvot säilyvät ruuassa hyvin. Kaikki ESSENTIAL-raaka-aineet ovat ihmisravinnoksi kelpaavia, 100% jäljitettäviä ja GMO-vapaita. ESSENTIALissa käytettävä liha on peräisin valikoiduilta tuottajilta ja on aina vapaana laiduntanutta (peura, lammas, Aberdeen angus-härkä, kalkkuna, kala, ankka, riistalinnut) ja kasvanutta (kana). ESSENTIAL ei käytä epäeettisiä tuottajia, ei viljoja, antibiootteja tai keinotekoisia lisä- ja väriaineita. Jokaisen ESSENTIAL LIVING-sarjan aterian eläinproteiinipitoisuus on 80-90%.

  Ruoat sisältävät myös tarkasti valikoituja kasviksia, marjoja, siemeniä, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja. Täysin tuoreiden proteiininlähteiden ravintoarvot säilyvät ruuassa loistavasti sen matalan, korkeimmillaankin vain 90°c valmistuslämpötilan ansiosta.

  ESSENTIAL lahjoittaa joka vuosi 100 000 - 150 000 euroa luonnon- ja eläinten hyvinvointiin ESSENTIAL The Charity Programin kautta: lue lisää

  ESSENTIAL-koiranruuan taustalla on näkemys, että laadukas ruoka saa koirasi täyden potentiaalin esiin - vakaana käytöksenä ja optimaalisena terveytenä.


  ESSENTIAL on täysin jäljitettävää koiranruokaa, me tunnemme tuottajamme

  ESSENTIAL-ateriat valmistetaan Iso-Britanniassa 95% paikallisista, ihmisravinnoksi kelpaavista raaka-aineista. Kaikki eläinperäinen on tuotettu Iso-Britanniassa ja on 100% jäljitettävissä pussista tiloille saakka. 5% (kasviksia) on tuotettu niiden luonnollisilla viljely- ja esiintymisalueilla, esimerkiksi herneet ovat pohjoismaisia ja merilevämme tulee Islannista. Iso-Britanniassa sekä tuotannon turvallisuus että tuotantotilat ovat maailman laadukkaimpia ja tarkimmin valvottuja. Iso-Britannian vahva maatalous tarjoaa paljon laadukkaita ja eettisiä lähituottajavaihtoehtoja. Tämä on lähtökohta, jotta pystymme valmistamaan ESSENTIAL-laatuista koiranruokaa. Kiloon ESSENTIALia tarvitaan 1,5 kiloa tuoretta lihaa, kun tavallisiin koiranruokiin käytetään 500g-750g.

  ESSENTIAL on eettisempää koiranruokaa

  Iso-Britannia on valittu maailman parhaaksi maaksi tuotantoeläimille ja sen eläinsuojelulaki on maailman tiukimpia (The Animal Protection Index). Voimme olla varmoja, että ruuan tuotanto on mahdollisimman eettistä ja laadukasta. Eläinten hyvinvoinnin edelläkävijänä Iso-Britannia sopii hyvin myös koiranruokien edelläkävijän valmistusmaaksi. Tämän lisäksi yksittäisissä tuottajavalinnoissamme korostuu eettisyys ja laatu.

  Mistä käyttämämme liha on peräisin?

  Kaikki ESSENTIAL-raaka-aineet on valittu tarkasti, tuottaja kerrallaan. Vapaana laiduntaneet peura ja lammas tulevat Yorkshiresta, vain kivenheiton päästä ESSENTIALin keittiöistä. Taimen tulee Avon-joesta ja vapaana laiduntanut mustakalkkuna Norfolkista. Vapaana laiduntanut Aberdeenin Angus-härkä, merikalat (lohi, silli) ja riistalinnut (peltopyy, kyyhkynen) tulevat Skotlannista. ESSENTIALin kana on valittujen ja vastuullisten tuottajien Iso-Britanniassa tuottamaa, turvallista ja vapaana kasvanutta. ESSENTIALissa käytetty vapaana laiduntanut Gressinghamin ankka on saanut arvostetun RedTracktor-vakuuden eettisyydestään ja turvallisuudestaan.

  MISSIOMME ON PIDENTÄÄ JA PARANTAA LEMMIKKISI ELOA

  ESSENTIALin avulla tuot esiin koirasi ja kissasi täyden potentiaalin, joka ilmenee tasapainoisena käyttäytymisenä (BOF-periaate) sekä koko elämän jatkuvana optimaalisena terveytenä. Karvakuonosi kanssa ette ansaitse vähempää. Saavuttaaksemme kunnianhimoiset tavoitteemme, ovat raaka-aineemme, reseptiikkamme ja ruokien koostumus omaa luokkaansa. Ainoana luokassaan ESSENTIAL tarjoaa myös laajan, maistuvan ja taatusti turvallisen herkku- ja lisäravinnevalikoiman. 

  Mitä koiranruoka sisältää?

  ESSENTIAL-koiranruoka valmistetaan koiran anatomisen tarpeen mukaan runsaalla määrällä täysin jäljitettävissä olevista, ihmisravinnoksi kelpaavista proteiinin lähteistä (74%-88% vaihtelee ruoittain). The JAGUAR-, The PANTHER- ja the LITTLE LION -kissanruuat noudattavat samoja periaatteita, yksilöitynä kissojen ravinnontarpeisiin. Viljaton*, hiivaton, soijaton, maissiton, riisitön*, GMO-vapaa koiranruokasarjamme tarjoaa ratkaisun laatutietoisimmille koirille ja kissoille. (*ESSENTIAL BALANCE on sarjan ainoa kauraa ja riisiä sisältävä tuote.)

  ESSENTIAL-ruoat sisältävät runsaasti ihmisravinnoksi kelpaavaa tuoretta ja kuivattua lammasta, peuraa, kalaa, kanaa, ankkaa, härkää, riistalintuja, kalkkunaa ja kananmunaa. Tuoreiden raaka-aineiden osuus vaihtelee 42-55%. Käytämme runsaasti tuoreita raaka-aineita, jotta vain 90 asteessa kypsennettävät ateriamme tuoksuvat lemmikkisi nenään luonnolliselta ravinnolta, siksipä ESSENTIAL onkin erinomainen valinta nirsoille lemmikeille. Jos lemmikkisi ei suostu syömään ESSENTIALia, saat rahasi takaisin.

  ESSENTIAL sisältää lisäksi tarkasti valikoituja kasviksia, marjoja, siemeniä, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja. Täysin tuoreiden ja laadukkaiden proteiininlähteiden ravintoarvot säilyvät ruoassa loistavasti sen matalan, korkeimmillaankin vain 90°c valmistuslämpötilan ansiosta. Käytämme ruoissamme lihaa, emme esimerkiksi ravintoköyhiä sisäelimiä kuten vatsalaukkua.

  Valmiin ESSENTIAL-ruoan lihapitoisuus on jopa kaksinkertainen tavallisiin koiranruokiin verrattuna. Matalalämmöllä kypsennetyn aterian tuoreiden raaka-aineiden imeytyvyys on ensiluokkaista. Voit olla varma, että koirasi saa ESSENTIALista kaikki tarvitsevansa aminohapot, tärkeä tauriini mukaanluettuna (lisättyä tauriinia LIVING-sarjan aterioissa 1500mg/kg).

  ESSENTIAL LIVING -sarjan raaka-aineemme ovat täysin jäljitettäviä ja tulevat tuntemiltamme lähitiloilta ja paikallisilta maanviljelijöiltä. Lukaise tarkemmat tuotesisällöt tuotekohtaisesti.

  *ESSENTIAL BALANCE on sarjan ainoa kauraa ja riisiä sisältävä tuote. Se on koiranruoka esimerkiksi eliminaatioiettiä vaativille tai munuaisvaivaisille koirille sekä muille matalaa proteiini- ja rasvapitoisuutta ruoassa vaativille koirille. BALANCE on myös sarjan ainoa yhden proteiinin ruoka.

  Mitä nenäsi kertoo sinulle?

  Kun avaat ensimmäisen pussin ESSENTIAL-ruokaa, saatat yllättyä - tuore, luonnollinen ja ruokaisa tuoksu, jolta koiranruuan tulisikin tuoksua. Poikkeuksellinen ESSENTIAL-tuoksu kertoo sinulle, että kyseessä on todellinen arjen luksustuote, jota lemmikkisi rakastaa. Koiralle ruoan tuoksu on tärkein ruoan maistuvuuteen vaikuttava tekijä, siksi ESSENTIAL on erittäin hyvin maistuva koiranruoka.

  Valmistuksessa käytetty runsas määrä tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita takaavat maistuvuuden.


  ESSENTIALin ateriavalikoimassa on monta eri makuvaihtoehtoa, kuten vapaana kasvanutta kanaa ja vapaana laiduntanutta ankkaa, villiä kalaa ja lintuja, sekä vapaana laiduntaneita lammasta, peuraa, kalkkunaa sekä Angus-härkää. Kaikki ESSENTIAL-raaka-aineet ovat täysin jäljitettävissä ja ihmisravinnoksi kelpaavia.

  ESSENTIALin parissa voit luottaa laatuun ja siihen, että missiomme on meille liikevoittoja tärkeämpää. Valmistamme ateriamme Iso-Britanniassa täysin jäljitettävistä raaka-aineista, joista 95% tulee tuntemiltamme tuottajilta Iso-Britannian puhtaalta maaseudulta ja rannikolta, loput 5% kasviksien luontaisilta viljelyalueilta mm. Pohjoismaista.

  Vaihda vapaasti ja helposti - ESSENTIAL LIVING -sarja on suunniteltu vaihdeltavaksi

  Viljattomat ESSENTIAL LIVING-ateriat on suunniteltu kaikkien rotujen normaaliaktiivisille aikuisille koirille. LIVING-sarja on suunniteltu siten, että voit tarjota koirallesi monipuolisen ja laadukkaan, vaihtelevan ruokavalion, ilman huolia vaihtelevan ja heikon ravinnon aiheuttamista vatsavaivoista. Reseptiikka on kaikissa neljässä LIVING-ateriassa samanlainen, vain pääraaka-aine vaihtelee.

  Koiranruoan pienempi ympäristökuorma

  Suurin osa koiranruoan valmistuksen CO2-päästöistä muodostuu raaka-aineiden tuotannossa. Kuljetukset Suomeen eivät merkittävästi lisää ESSENTIALin ympäristövaikutuksia. ESSENTIALin ympäristövaikutukset saattavat olla jopa pienemmät suotuisampien viljelyolosuhteiden vuoksi (lähde Luke) kuin kotimaisen ruoan. ESSENTIALin CO2-päästöt ovat n. 93% pienemmät kuin Pohjois-Amerikasta tuodun koiranruoan keskimäärin.

  ESSENTIAL kompensoi ympäristökuormaansa ainutlaatuisella ohjelmalla

  ESSENTIAL hyvittää vuosittain ympäristökuormitustaan laajan hyväntekeväisyysohjelman, CHARITY PROGRAMin kautta. Tuotannossa muodostuneita ympäristövaikutuksia kompensoidaan tuontantotilojen välittömässä läheisyydessä istuttamalla puita ja hallinnoimalla läheistä luonnonsuojelualuetta, jossa edistetään mm. lintujen ja pölyttäjien pesintää. Valmistuksessa syntyneiden hajupäästöjen sekä jäteveden puhdistus ja kierrätys tapahtuu paikan päällä huippumodernin teknologian avulla, eikä niitä päädy ilmastoon tai vesistöihin. Tuontantotiloissa on myös palkittu pakkausmateriaalien kierrätysjärjestelmä, jonka avulla muovi, pahvi ja paperi kierrätetään uusiokäyttöön.

  ESSENTIAL valmistetaan Iso-Britanniassa, koska haluamme tarjota laadukkaampaa koiranruokaa

  Laadukkaiden valmistusmenetelmien ja vain 90°c valmistuslämpötilan vuoksi laadukkaiden ja tuoreiden raaka-aineiden ravintoarvot säilyvät huipputasolla myös valmiissa ateriassa. Raaka-aineiden tuoreus ja laatu voidaan varmistaa vain siten, että valmistus tapahtuu tuottajien lähellä, maailmassa tämä on mahdollista näin laadukkaasti vain Iso-Britanniassa. Emme halua tarjota parhaille ystävillemme välimallia, haluamme tarjota parasta.

  Suomessa ESSENTIALia saat vain palvelevista erikoisliikkeistä ja verkkokaupoista, vastuullisilta kauppiailta sekä eläinlääkäriklinikoilta. Tämä siksi, että haluamme ESSENTIAL-laumalaisille parasta mahdollista palvelua ja ammattilaisia auttamaan ruoan valinnassa.

  Koiran verensokerin tason muutos (mmol/l) 6 tunnin aikana syödystä ateriasta - ESSENTIALin BOF-periaatteella valmistettu koiranruoka verrattuna tavalliseen tärkkelyspohjaiseen koiranruokaan

  Mikä on BOF-periaate?

  ESSENTIAL on kehitetty vastaamaan lemmikkisi luonnollista ruokavaliota. BOF (Behavioural Optimized Food)-periaatteemme mukailee koirien luonnollista ruokavaliota sekä tukee lajinmukaista käytöstä. Uniikki BOF-periaate tukee koiran sokeritasapainon säilymistä läpi vuorokauden, rauhoittaen koiraa ruokailuiden välillä ja niiden aikana.

  Käytämme BOF-periaatetta valmistaaksemme elämää muuttavia ja palkittuja ruokia karvaisille ystävillemme. ESSENTIALin tutkittu reseptiikka, korkea tuoreen ja laadukkaan lihan määrä sekä alhainen valmistuslämpötila takaavat lemmikillesi poikkeukselliset ravintoarvot verrattuna totuttuihin.

  Nappuloiden suunniteltu koko ja koostumus kannustavat siihen, että ruoka joudutaan pureskelemaan ennen kuin se niellään. Olemme niin varmoja ESSENTIALin vaikutuksista lemmikkisi eloon, että annamme sille täyden tyytyväisyystakuun* (*edellyttää kolmen viikon käyttöä ESSENTIALilla)


  BOF periaatteen ansiosta ESSENTIAL-ruoalla on positiivinen vaikutus koirasi käytökseen ja terveyteen. Laadukkaalla, verensokeritasapainon säilyttävällä ruoalla ruokittaessa koirasi käyttäytyy rauhallisemmin ja tasapainoisemmin ennen ruokailua, ruokailun ajan ja sen jälkeen.

  Laadukkaat kennelit Suomessa ja ympäri Eurooppaa ruokkivat kasvattinsa ESSENTIALilla. Omien havaintojemme ja tutkimustemme lisäksi asiakkaamme ovat huomanneet lemmikkinsä käytöksen muuttuneen rauhallisemmaksi ja tyytyväisemmäksi ESSENTIALiin siirtymisen jälkeen. Testaa ESSENTIAL-ruokaa, niin huomaat, mitä se tekee sinun koirasi käytökselle.

  Vanha sanonta "olet mitä syöt", toteutuu siis myös koirien ruokinnassa. Jotkut koirien omistajat valitsevat BARF- (Bones and Raw Food) tai raakaruokavalion, koska he uskovat, ettei kuivaruoka täytä koiran terveydellisiä ja lajityypillisiä vaatimuksia. ESSENTIAL-ruoat tarjoavat BARFauksen ja raakaruokinnan edut turvallisesti ja testatusti, ilman raa'an ja pakastetun lihan, luiden ja sisäelinten terveysriskejä sekä käsittelyä.

  ESSENTIAL-ateriat ovat hypoallergeenisia ja täysin viljattomia*, hiivattomia, maissittomia sekä soijattomia. Tarkassa valmistusprosessissa tarpeeton vilja korvataan paremmilla ja luonnollisemmilla raaka-aineilla, muun muassa runsaalla määrällä lihaa, josta suuri osa tuoreena.

  ESSENTIALissa käytettävät puhtaat raaka-aineet on valittu niiden sisältämien muiden terveydelle hyödyllisten ravintoaineiden vuoksi. ESSENTIALin lisäaineettomien ja viljattomien aterioiden ainesosista yli 74 prosenttia on lihaa tuoreena ja kuivattuna. Kiloon ESSENTIALia tarvitaan 1,5 kiloa tuoretta lihaa ja valmiin aterian lihapitoisuus on jopa 60% eli moninkertainen tavallisiin koiran- ja kissanruokiin verrattuna.

  Ravintorikkaita ja viljattomia raaka-aineita jokaiselle koiralle - eri elämänvaiheisiin ja erityistarpeisiin

  ESSENTIAL on ensimmäinen viljaton koiranruoka, joka huomio myös kaikki erityistä huomiota vaativat koirat kuten herkät, allergiset, ylipainoiset, pennut ja seniorit samalla tarjoten laajan, viljattoman herkkuvalikoiman ja laadukkaat ravintolisät. Valmistusta ohjaa ESSENTIALin filosofia, jonka mukaan koiran elämää voidaan parantaa sekä pidentää oikeanlaisen ravinnon avulla (BOF, Behavioral Optimized Food).

  Erikoisruokamme ESSENTIAL BALANCE sisältää riisiä ja kauraa.

  ESSENTIAL CONTOUR viljaton ruoka on luotettava valinta ylipainoisille, steriloiduille ja kastroiduille koirille, joiden ruokavalion tulee tukea painonhallintaa. Leikkaukset aiheuttavat usein aineenvaihdunnan hidastumista ja ruokahalun kasvamista, jolloin koiran paino nousee helposti. ESSENTIALin koiranruoissa tärkkelyspitoiset viljat on korvattu ravintorikkailla ja kevyemmillä proteiininlähteillä. Proteiinipitoisen, vähäkalorisen ja ravintorikkaan ruoan avulla koirasi verensokeri pysyy tasaisena eikä paino pääse nousemaan.

  ESSENTIAL THE BEGINNING (aikuispainoltaan alle 15 kg) ja ESSENTIAL THE BEGINNING LARGE BREED (aikuispainoltaan yli 15 kg) varmistavat pennuille terveen alun elämään laadukkailla ja luonnollisilla raaka-aineilla. ESSENTIALin viljaton penturuoka varmistaa pientenkin karvakuonojen sokeritasapainon tasaisena, joka auttaa pentuja elämään tyytyväisempää, rauhallisempaa ja tasapainoisempaan elämää.

  Viljattoman ruokavalion voi myös huoletta aloittaa vanhemmalla iällä, jotta koirasi saa juuri sille tärkeitä ravintoaineita tyytyväiseen seniorielämään. ESSENTIAL OLDER, joka on täynnä luonnollisia proteiininlähteitä viljan sijaan, auttaa koiraasi ei pelkästään säilyttämään lihasmassaa, vaan yhdessä liikunnan kanssa jopa lisäämään sitä. Näin myös koirasi nivelet ja kudokset säilyvät terveinä pitkään!


  Kenelle ruuat sopivat?

  ESSENTIAL-koiranruokasarja sisältää yksitoista eri ruokaa koiran eri elämänvaiheisiin, pentukoirasta seniorikarvakuonoon. Ruokia on sekä isojen rotujen (aikuispaino 15kg+) että pienempien rotujen (aikuispaino <15kg) pennuille. Aikuisen koiran hypoallergeeniset koiranruoat on suunniteltu runsaasti kuluttaville, sterilisoiduille/kastroiduille sekä ylipainoisille, munuaisvaivaisille ja allergisille, seniorikoirille sekä neljä eri makua normaaliaktiviteettitason omaaville karvakuonoille.

  Lisäksi sarjaamme kuuluu viljattomat The JAGUAR- ja the PANTHER -kissanruoat sekä kissanpennuille tarkoitettu the LITTLE LION -penturuoka - laatutietoisimmille kissoille!

  Kysythän meiltä apua, mikäli kaipaat apua ruuan valinnassa.

  Hyväntekeväisyys - The ESSENTIAL Charity Program

  Maailma tarvitsee johtajia ja suunnannäyttäjiä, joiden sydämen asia on eläinten ja luonnon hyvinvointi. Maailma tarvitsee vähemmän ahneutta, enemmän myötätuntoa ja ajattelevaisuutta. Meidän on suojeltava villieläinten elinympäristöjä, lobattava eläintenoikeuksien puolesta, pidettävä huoli kodittomista lemmikeistä, lopetettava salametsästys, valaanpyynti ja liikakalastus sekä siivottava meret muovista."

  ESSENTIALin taustalla on ESSENTIAL FOODS niminen yritys. Me haluamme ja pystymme tekemään muutoksen siinä kuinka lemmikkiruokien valmistuksessa otetaan huomioon ympäristö sekä autetaan heikompiosaisia. Haluamme päämäärätietoisesti työskennellä sen eteen, että eläimet ja luonto voisivat entistä paremmin. Eikä tämä ole pelkkää sanahelinää, vaan asioiden eteen tehdään ja nähdään vaivaa. Meille ei riitä, että ruoka on laadukasta ja että se vaikuttaa koirien käyttäytymiseen ja hyvinvointiin päivittäin. Hyväntekeväisyysohjelmamme (the ESSENTIAL Charity Program) laajenee vuosi vuodelta, tämän hetken lahjoitussumma on vuositasolla noin 100 000 euroa.

  Ohjelman tavoitteena on parempi maailma koirille, villieläimille sekä ympäröivälle luonnolle. ESSENTIAL on siis paljon muutakin kuin pelkkä "koirien ruokkija". Myös sinä voit jokapäiväisellä valinnallasi valita kirjaimellisesti hyväätekevän koiranruuan.

  Täältä näet lisää hyväntekeväisyysprojektista. Tehdään yhdessä hyvää!

  Eettisempää ja ilmastoystävällisempää koiranruokaa. Katso lisää valmistuksestamme.

  Missä ruoka valmistetaan?

  Kaikki ESSENTIAL-ruoat valmistetaan keskisessä Iso-Britanniassa, 95 prosenttisesti paikallisista raaka-aineista. Kaikki eläinperäinen raaka-aineemme on Iso-Britanniassa kasvanutta ja tarkasti valvottua. Loput 5 prosenttia raaka-aineista tulevat niiden luonnollisilta viljely- tai esiintymisalueilta. Esimerkiksi merilevä tulee Islannista ja herneet Skandinaviasta.

  Kaikki ESSENTIAL-herkut valmistetaan Euroopassa EU:ssa, eurooppalaisista raaka-aineista. Voimme ylpeydellä kehua, että modernit tuotantotilamme ovat maailman kärkeä sekä laadultaan että toimintatavoiltaan.

  Kierrätämme jätevedet ja pakkaukset, keittiömme välittömässä läheisyydessä ylläpidetään lintujen suojelualuetta. Erittäin tiukkojen eläinsuojelulakien ansiosta Iso-Britannia on valittu maailman parhaaksi maaksi tuotantoeläinten kannalta, joten ESSENTIALin valmistus on mahdollisimman eettistä myös tuotantoeläinten kannalta. Iso-Britanniassa valmistettu ja Suomeen kuljetettu ruoka on n. 93% vähäpäästöisempää kuin esimerkiksi Pohjois-Amerikasta tuotu.


  Uutuus: ESSENTIAL ETERNAL LIVING - kasvipohjainen ateria koirille

  ESSENTIAL ETERNAL LIVING on viljaton koiranruoka, joka on 90% kasvipohjainen ja 100% ovo-vegetaarinen ateria. ETERNAL LIVING tarjoaa muista rakastetuista LIVING-aterioista tutut ravintoarvot. Ruoka soveltuu kaikkien rotujen aikuisille koirille. Ruoka tukee normaalia koiramaista eloa ja aktiviteettitasoa.

  ESSENTIAL toteuttaa missiotaan "parantaa ja pidentää koirien eloa" koiranruokien tinkimättömillä raaka-aineillaan, uniikeilla resepteillään sekä aterioiden hellällä kypsennyksellä.

  Miksi kokeilla ETERNAL LIVINGiä?
  1. Pienempi hiilijalanjälki: Valitsemalla ETERNAL LIVING-aterian vähennät hiilijalanjälkeä 80% verrattuna SUPERIOR LIVING-ateriaan.

  2. Herkkyyttä aiheuttavien raaka-aineiden välttäminen: Jos et ole meidän suosittujen liha- ja kalapohjaisten aterioiden (lohi, kana, härkä, lammas, ankka jne.) fani tai tietty proteiini aiheuttaa herkkyyksiä, ETERNAL LIVING voi silloin olla sinulle helpotus, jota olet etsinyt.

  ETERNAL LIVINGin raaka-aineet yhdellä silmäyksellä: ruskea riisiproteiini, kananmunat, härkäpapu, pellavansiemen, herneproteiini, perunaproteiini, härkäpapu, lupiini ja linssi. Ruskea riisiproteiini sisältää runsaasti proteiinia sekä välttämättömät aminohapot. Ruskea riisiproteiini valmistetaan ruskeasta riisistä eriyttämällä proteiinit hiilihydraateista.

  Kaikki ESSENTIAL tuotteet

  Kokoelmat


  ESSENTIAL FINEST -luksusherkut

  ESSENTIAL ÖLJYT - Omega3 & Mobility


  ESSENTIAL KISSOILLE


  ESSENTIAL KOULUTUSNAMIT


  ESSENTIAL TARVIKKEET