Dog Smart Plast, Nina Ottosson

Nina Ottossonin Dog Smart pitää koiran kiireisenä ja karkottaa ikävystymisen hetkessä. Se auttaa purkamaan koiran energiaa oikeisiin asioihin näin ollen ehkäisten myös tuhoamisvimmaa.

Koira tarvitsee monipuolisen liikunnan lisäksi aivojumppaa. Ruotsalaisen Nina Ottossonin suunnittelemat aktivointipelit tarjoavat koiralle mielekästä puuhastelua. Lelut sopivat koirille, jotka kaipaavat haasteita ratkottavikseen tai tarvitsevat aktivointia.

KOULUTUSTA HERKKUJEN AVULLA: Dog Smart on aloittelijatason haaste koiralle. Sen avulla lemmikki oppii käyttämään ongelmanratkaisutaitojaan löytääkseen luukupujen alle piilotetut herkut.

SEKOITA: Luukuvut voi asettaa samaan linjaan pohjalevyn kanssa tai nostaa eri tasoille, jolloin peliin saadaan lisää vaikeusastetta.

SOPII RUOKINTAAN: Dog Smartiin voi laittaa sekä kuiva- että märkäruokaa, joten se sopii leikin ohessa myös ruokintaan.

KUINKA SE TOIMII: Laita herkut pohjalevyn koloihin ja peitä ne luukuvuilla. Mitä enemmän koloja täytät, sitä haastavampi peli on. Anna koiralle vihje kuinka herkut on mahdollista löytää, ja seuraa vierestä pelin sujumista. Mielenkiinnon ylläpitämiseksi voit jättää osan koloista peittämättä.

LEIKKIKÄÄ YHDESSÄ: Nina Ottosson aktivointipelit on suunniteltu haastamaan koiran aivonystyröitä. Valvo koiran leikkiä, äläkä anna koiran järsiä lelua. Laita lelu leikin jälkeen pois odottamaan seuraavaa leikkikertaa.

HELPPO PUHDISTAA: Lelu on helppo puhdistaa poistamalla ensin kaikki sinne jääneet namit ja sen jälkeen pesemällä se käsin miedolla saippualiuoksella. Huuhtele ja kuivaa. Lelu on taas valmis leikkiin!

TASON 1 HAASTAVUUS : Tason 1 koirapelit sopivat hyvin aktivointipelinoviiseille, jotka vasta harjoittelevat niillä pelaamista. Peli toimii oivana keinona tutustuttaa koirasi aktivointipelien maailmaan ja valmistella sitä muihin, vielä haastavampiin peleihin. Tasoja on 1-4, jossa 1 on helpoin ja 4 haastavin.

KOKO: Pelin halkaisija 27cm, ja korkeus 3,5cm.

14,00 €