2 pullon säästöpakkaus: Allergenius® Koiran erikoisshampoo, 2 x 250ml

Säästöpakkaus

Allergenius® Dog Special Shampoo - apua allergiaan.

Nestemäinen ja helppokäyttöinen erikoisshampoo, jota käytetään vähentämään lemmikistä erittyvien allergeenien määrää. Auttaa helpottamaan ihmisten allergiaoireita. Erityisesti koirille suunniteltu shampoo.

Vähentää allergeeneja jopa 90 %, ravitsee ja kosteuttaa ihoa, hajusteeton.

Shampoo sisältää tehokkaan yhdistelmän moderneja ihoa ja turkkia ravitsevia ainesosia, jotka vahvistavat ihoa ja vähentävät allergeenejä, hilseilevää ihoa ja hilsettä.

Iso osa koiran allergeeneistä erittyy ihon kautta. Allergenius® shampoon ainutlaatuinen koostumus kosteuttaa ja ravitsee ihoa uudella tavalla, ja antaa myös turkille kauniin kiillon. Shampoo on hajusteeton ja hellävarainen koirilla joilla on herkkä iho. Koirilla allergeenit löytyvät ihosta ja syljestä sekä uroskoirilla niitä erittyy myös eturauhasesta. Lemmikistä allergeenejä leviää ympäristöön ja niitä tarttuu tekstiileihin ja huonekaluihin.

Allergenius® Dog -koiranhoitotuotteet on kehitetty ja valmistettu Ruotsissa yhteistyössä maailman johtavien turkiseläinallergioiden ja allergeenien tutkijoiden kanssa.

Käyttöohje

Pese koira Allergenius® shampoolla säännöllisesti (noin 2 viikon välein), jolloin allergeenien erittyminen vähenee. Alustavat testit osoittavat, että säännöllinen pesu voi vähentää koiran allergeenien määrää pysyvästi.

Kastele koira huolellisesti kokonaan ja hiero laimennettu (1:2) shampoo koko koiraan. Shampoo vaahtoaa hieman. Huuhtele huolellisesti ja kuivaa.

Ainutlaatuinen shampoo

  • Allergenius Special Shampoo vähentää allergeenejä jopa 90%
  • Suositus on pestä koira noin kerran kahdessa viikossa. Koska shampoo on mieto ja ihoa hoitava, tiheästä pesuvälistä ei ole haittaa koiralle.
  • Shampoo on hajusteeton, joten se sopii myös herkille koirille

Koira-avusteista työskentelyä tekevät mahdollistavat koiransa työskentelyn myös allergisten asiakkaiden kanssa. Työskentelytilojen siivoaminen helpottuu, kun allergeenien määrä on minimoitu. Muut tiloissa työskentelevät myös säästyvät oireiluilta.

Karoliiniska Institut Tukholmassa tutki Allergenius® shampoon vaikutusta 21 eri koiralla ja pesuja tehtiin 53 kpl. Allergeenit mitattiin ennen ja jälkeen pesukertoja. Tulosten mukaan 85%, parhaissa tapauksissa jopa 97% allergeeneistä hävisi.

Valmistusaineet

Natrium myreth sulfaatti, natrium kokoyyli- glutamaatti, Disodium kokoyyli- glutamaatti, Natriumlaktaatti, butyleeniglykoli, pantenoli, Urea, kaprylyyliperoksidi glykoli, Niacinamide, Etyylilauryyliarginaatti, Piroctone olamiini, arginiini PCA, Polyglyceryl-5 oleaatti, glyseriini, PEG-120 metyyli glukoosi oleaatti, polykvaternium-10, etyylilauroyyliarginaatin HCI

Pullon koko: 250ml

Voidaan käyttää myös kissoilla tai muilla lemmikeillä.

Valmistusmaa: Ruotsi

50,00 € 59,80 €