Koirien Jumppakurssi - vahva keho ja hyvä ryhti

Syksy 2024

Jumpalla voimaa ja ryhtiä koiran kehoon!

Jumppakurssi soveltuu kaikenikäisille ja -kokoisille perusterveille koirille, joilla ei ole todettu niveliin tai luustoon vaikuttavia sairauksia. Kerrothan ilmoittautumisessasi jos koirallasi on jotain sairauksia, esim. nivelrikkoa, operoitu polvi tms. Näissä tapauksissa on tärkeää kääntyä ensin eläinlääkärin ja/tai fysioterapeutin puoleen.

Jumppaharjoitukset soveltuvat koti-, harrastus- ja työkoirille. Jumppa sopii esim. myös näyttelyharrastajille koiran ryhdin ja asentojen kehittämiseen. Jumppaharjoitukset ovat myös mukavaa koiran ja ohjaajan välistä yhteistyötä :)

Jumppakurssilla tehdään helppoja harjoituksia koiran kanssa hyödyntämällä erilaisia tasapainotyynyjä, -lautoja ja muita alustoja sekä rimoja. Käytössä on FitPAWS® -jumppavälineitä.

Harjoittelussa kehittyvät mm. koiran asentoaisti, tasapaino, lihasten kunto, ja kehon hahmottaminen. Harjoitukset aloitetaan aina lämmittelyllä ja päätetään jäähdyttelyllä. Koirat tutustutetaan välineisiin ennen itse harjoittelun aloittamista, jotta koira kokee olonsa turvalliseksi uusien esineiden kanssa. Harjoitukset suunnitellaan ja toteutetaan koiran ikä, kunto ja taitotaso huomioiden.

Kurssilla on 4 harjoituskertaa. Osallistujamäärä on rajattu 4 koiran pienryhmiin.

0,00 €