FitPAWS® Donut Holder

Tuotteella pidempi toimitusaika, 1 - 4 viikkoa

FitPAWS® Donut Holder on ilmalla täytettävä rengas, joka vakauttaa FitPAWS® Trax Donut -jumppapalloa. Donut Holder on hyvä treenityökalu, jos FitPAWS® Trax Donut -jumppapallon liike on koirallesi outo. Voit aloittaa renkaan kanssa ja kun koirasi syvät lihakset vahvistuvat ja tasapaino kehittyy, voit jättää renkaan pois ja siirtää donitsin suoraan lattialle.

FitPAWS® Donut Holder käy myös temppukoulutukseen.

Koira-avusteisessa työskentelyssä Donut Holder -rengasta voi hyödyntää esimerkiksi lasten ja nuorten kohderyhmien kanssa niin, että osallistuja voi pitää rengasta paikallaan ja ohjata koiran hyppäämään renkaan läpi, tai ryhmämuotoisessa interventiossa osallistujat vaihtavat vuoroja renkaan pitämisessä ja koiran ohjaamisessa. Muista opettaa koiralle ensin rengashypyn turvallinen suorittaminen. Ohjeista osallistujaa pitämään rengasta oikealla korkeudella, jotta koiran on helppo hypätä renkaan läpi. Donut Holderin ympärysmitta on noin 50cm. Huomioi tämä, jos sinulla iso koira. Vaihtoehtona isommille koirille voi toimia hulavanne, joita löytyy isojakin kokoja (lelukaupoista ja kauppojen leluosastoilta).

FitPAWS® Donut Holder täyttyy helposti ilmapumpulla, jossa on kartion mallinen suulake (pumppua ei mukana paketissa). Älä ylitäytä rengasta. Siinä tulee olla juuri sen verran ilmaa, että se tuntuu tukevalta koskea ja se vakauttaa FitPAWS® Trax Donut -jumppapallon.

25,80 €
Saatavilla kuukauden sisällä