FINEST HÄRKÄ & YRTIT -PALASET, 125g

Kun vain äärimmäisen paras on tarpeeksi hyvää. 

ESSENTIAL FINEST-herkkusarja on herkkujen luksusmallisto, joka täydentää ESSENTIAL-ruokasarjan sisältöjä. 

Herkkupussi sisältää ihania härkä & yrtit-palasia, jotka toimivat mukana retkillä, kävelyillä, lenkeillä, tassutteluilla, poissa kotoa, mutta myös herkkuhetkissä kotosalla. Hurjan herkullista, luultavasti jo överiherkullista! Käsinvalmistettu alusta loppuun saakka Englannissa huippuluokan härästä sekä hyppysellisestä yrttejä. Katso sisällysluettelo ja koostumustiedot lopussa.

ESSENTIAL FINEST-herkut ovat luksusluokan herkkuja koiruuksille, jotka haluavat ja hamuavat vain parasta. ESSENTIAL FINEST-herkut ovat myös oiva lahja karvakuonolle; syntymäpäiväksi, joululahjaksi, elämän muihin juhlahetkiin. Tai vaikka tuliaiseksi jollekin tärkeälle nelijalkaiselle ystävälle.

ESSENTIAL FINEST-herkut valmistetaan Englannissa käsin tarkoin valituista raaka-aineista. Sarjan kuusi eri herkkua ovat kaikki ilmakuivattuja ja niiden valmistuminen kestää raaka-aineen saapumisesta valmiiksi nautiskeltavaan herkkuun yli viikon.

ESSENTIAL FINEST-herkut pakataan tyylikkääseen, uudelleensuljettavaan pussiin. Pussin sisältö onkin vallan hurjan herkullista. Testaa ja jää koukkuun - vaikeinta on lopettaa!

Ei sisällä viljaa, ja laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ruoka soveltuu myös herkimmille karvakuonoille. 

SISÄLTÖ: Härkä, bataatti, glyseroli, peruna, luontainen säilöntäaine, basilika, persilja, meirami, timjami, oregano.

KOOSTUMUS: 17% proteiini, 20% kosteus, 1.4% kuitu, 4% tuhka, 15% rasva.

Valmistettu Englannissa.


8,10 €