ESSENTIAL MOBILITY BLEND - LIIKKUVUUTTA NIVELIIN, 1L

ESSENTIAL MOBILITY BLEND-lisäravinto nivelille. 

Tätä nestemäistä lisäravintoa suositellaan iäkkäille koirille tai koirille, joilla on nivelissä jäykkyyttä tai nivelrikkoa, erityisesti lonkkanivelessä. MOBILITY BLENDiä lisätään päivittäin koiran ruuan sekaan annostusohjeen mukaisesti. Kondroitiinisulfaatti on tärkeä osa nivelkudosta, minkä vuoksi sitä käytetään useissa nivelrikon hoitoon käytettävissä valmisteissa. MSM eli metyylisulfonyylimetaani on luontainen rikkiyhdiste, jota käytetään nivelongelmien hoitoon.

ESSENTIAL-sarjassa on lisäksi erittäin laadukas omega3-öljy, jonka kanssa käytettynä MOBILITY BLENDin MSM ja kondroitiinisulfaatti toimivat erinomaisesti yhdessä. Myös ESSENTIAL-ruokien omega3-pitoisuudet ovat jo itsessään hyvällä tasolla, joten MOBILITY BOOSTin ja ESSENTIAL-arkiruokailun yhteisvaikutus on koiran nivelten terveyden kannalta suotuisa.

Annostus: 1-5kg: 2-3ml, 5-10kg: 3-4ml, 10-20kg: 4-5ml, 20-40kg: 5-6ml, 40-60kg: 6-7ml. Ravistettava hyvin ennen käyttöä.

MOBILITY BLENDista on saatavilla myös 500ml kauniissa, lasisessa pullossa, jota voit täyttää täällä näppärällä litran täyttöpullolla taas uudelleen ja uudelleen.

SISÄLTÖ: Sisältö: Metyylisulfonyylimetaani (MSM), Sorbitol, Kondroitiinisulfaatti & luontainen rusto merieliöistä, Maltodextrin, Kasviöljy (kookos)

Lisäaineet: C-vitamiini 55mg, mangaanisulfaatti, maku- ja säilöntäaine.

Vesi 55%, proteiini <1%, kuitu <1%, rasva <1%, tuhka 5,6%, mangaani 2,6mg

Ravintoaineet per 5ml:

MSM (metyylisulfonyylimetaani) 835-845 mg

Kondroitiinisulfaatti 175-185 mg

RAVISTETTAVA ENNEN KÄYTTÖÄ

ESSENTIAL on valmistettu Iso-Britanniassa.

76,90 €