Dog Tornado -aktivointipeli, Nina Ottosson

Dog Tornado on hauska, pyörivä, nelikerroksinen naminetsintäpeli. Se auttaa purkamaan koiran energiaa oikeisiin asioihin näin ollen ehkäisten tuhoamisvimmaa.

Koira tarvitsee monipuolisen liikunnan lisäksi aivojumppaa. Ruotsalaisen Nina Ottossonin suunnittelemat aktivointipelit tarjoavat koiralle mielekästä puuhastelua. Lelut sopivat koirille, jotka kaipaavat haasteita ratkottavikseen tai tarvitsevat aktivointia.

SOPII RUOKINTAAN: Dog Tornadoon voi laittaa sekä kuiva- että märkäruokaa, joten se sopii leikin ohessa myös ruokintaan.

PYÖRITÄ MENEMÄÄN: Jokainen Dog Tornadon kerros pyörii koiran nuuskutellessa ja etsiessä namikoloihin piilotettuja herkkuja. Pyörivä liike pitää koiran mielenkiintoa yllä ja antaa haastetta naminetsintään.

KUINKA SE TOIMII: Laita herkut pohjalevyn koloihin ja peitä ne luu-kuvuilla. Mitä enemmän koloja täytät, sitä haastavampi peli on. Aseta herkut tai nappulat pohjalevyn koloihin. Peitä kolot luukuvuilla. Mitä enemmän kupuja on peitetty, sitä haastavampi peli on. Anna koiralle vihje kuinka kerrokset pyörivät, ja seuraa vierestä pelin sujumista. Mielenkiinnon ylläpitämiseksi voit jättää osan koloista peittämättä.

JÄÄDYTETTY ARVOITUS: Sekoita märkäruokaa veden kanssa ja kaada sekoitusta osaan namikoloista. Laita peli pakastimeen ja anna jäätyä. Jäätynyt peli on oiva aivopähkinä kaikista energisimmille leikkijöille tai mainio viilentäjä kuumille kesäpäiville.

LEIKKIKÄÄ YHDESSÄ: Nina Ottosson aktivointipelit on suunniteltu haastamaan koiran aivonystyröitä. Valvo koiran leikkiä, äläkä anna koiran järsiä lelua. Laita lelu leikin jälkeen pois odottamaan seuraavaa leikkikertaa.

HELPPO PUHDISTAA: Lelu on helppo puhdistaa poistamalla ensin kaikki sinne jäänet namit ja sen jälkeen pesemällä se käsin miedolla saippualiuoksella. Huuhtele ja kuivaa. Lelu on taas valmis leikkiin!

TASON 2 HAASTAVUUS: Tasoa 1 astetta haastavampana tämä keskitason aktivointipeli viihdyttää ja innostaa koiraa löytämään herkkuja, kun sitä tökkii kuonolla ja tassuilla.

KOKO: 23,5 x 18 cm, Korkeus 7 cm

29,00 €