Puppy Smart -aktivointipeli pennuille, Nina Ottosson

Hide & Seek & Treat -aktivointipeli Nina Ottossonilta! 

Puppy Smart -aktivointipeli viihdyttää ja stimuloi koiraasi ja varmistaa, ettei koira kyllästy! Aktivointipeli on helppokäyttöinen ja sopii hyvin pennuille! 

Puppy Smart on aktivointipeli, joka opettaa koirasi etsimään herkkuja ongelmanratkaisun kautta. Yläosassa olevat luun muotoiset palapelin palat voidaan pinota eri tavoin: toinen puoli on hieman korkeampi kuin toinen, joten asettamalla ne eri tavoin vaihtelet haastetta.

Puppy Smart sopii niin herkkujen kuin ruoan kanssa leikittäväksi. Lelu on helppo pestä, joten voit käyttää kaikenlaisia ​​koiranruokia! Leluun voi laittaa sekä kuiva- että märkäruokaa, joten se sopii leikin ohessa myös ruokintaan.

Tämä on vaikeustaso 1 eli helppo, ja se sopii täydellisesti koirasi tutustuttamiseen pulmatehtäviin, se herättää kiinnostusta ja valmistaa koiraa seuraavalle tasolle hieman vaikeampiinkin peleihin.

Laita nameja tai ruokaa kaikkiin lokeroihin ja peitä ne luun muotoisilla palapelin paloilla. Voit vaihdella namien määrää per lokero, niin peli pysyy mielenkiintoisena. 

Osallistu itse ja näytä koiralle kuinka peliä pelataan! Alussa voit jättää joitakin lokeroita auki, jotta pentusi hoksaa mistä on kyse.

Nina Ottossonin "Dog Puzzle Games" menevät askeleen pidemmälle kuin tavalliset lelut – ne ovat aivotyöskentelyä koirallesi. 

Älä jätä koiraa yksin lelun kanssa, äläkä anna koiran pureskella tai purra sitä. 

Pelatkaa ja pitäkää hauskaa yhdessä! Laita lelu sivuun odottamaan seuraavaa kertaa. 

Nina Ottossonin pulmapelit haastavat koirasi ongelmanratkaisutaitoja ja vahvistavat suhdettanne, kun pelaatte yhdessä. Puhdista lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella, huuhtele huolellisesti. 

Hauskoja pelihetkiä pentusi kanssa :)

Valmistaja: Nina Ottosson

Katso video:

16,00 €