Dog Twister -aktivointipeli, Nina Ottosson

Vapauta lukitus ja liu'uta! Dog Twister haastaa koiran etsimään herkkuja lukittujen, liukuvien tassupaneelien alta.

Koira tarvitsee monipuolisen liikunnan lisäksi aivojumppaa. Ruotsalaisen Nina Ottossonin suunnittelemat aktivointipelit tarjoavat koiralle mielekästä puuhastelua. Lelut sopivat koirille, jotka kaipaavat haasteita ratkottavikseen tai tarvitsevat aktivointia.

KUIINKA SE TOIMII: Piilota namit tassupaneelien alla oleviin koloihin vetämällä valkoinen lukkokahva ulos ja liu'uttamalla paneeli sivuun. Järjestä paneelit haluamallasi tavalla ja lukitse ne asettamalla kahva paikoilleen. Aseta lelu lattialle ja kannusta koiraa etsimään herkkuja. Voit jättää osan kahvoista lukitsematta, jotta koiran mielenkiinto pysyy yllä.

JÄÄDYTETTY ARVOITUS: Sekoita märkäruokaa veden kanssa ja kaada sekoitusta osaan namikoloista. Laita peli pakastimeen ja anna jäätyä. Jäätynyt peli on oiva aivopähkinä kaikista energisimmille leikkijöille tai mainio viilentäjä kuumille kesäpäiville.

LEIKKIKÄÄ YHDESSÄ: Nina Ottosson aktivointipelit on suunniteltu haastamaan koiran aivonystyröitä. Valvo koiran leikkiä, äläkä anna koiran järsiä lelua. Laita lelu leikin jälkeen pois odottamaan seuraavaa leikkikertaa.

HELPPO PUHDISTAA: Lelu on helppo puhdistaa poistamalla ensin kaikki sinne jääneet namit ja sen jälkeen pesemällä se käsin miedolla saippualiuoksella. Huuhtele ja kuivaa. Lelu on taas valmis leikkiin!

Vaikeustaso 3: tason 3 pelit on suunniteltu antamaan leikkijälle kunnon haasteen. (Taso 1: helppo, Taso 4: haastava)

KOKO: Halkaisija 26 cm, Korkeus 4,5 cm.

29,00 €