Dog Treat Maze -aktivointipeli, Nina Ottosson

Hauska ja arvaamaton labyrintti! Nina Ottossonin Dog Treat Maze

Täytä lelu koirasi suosikkiruoalla tai -herkuilla, lelulla leikkiminen ehkäisee koiraasi kyllästymästä ja tarjoaa tekemistä sekä mielelle että keholle. Yksinkertainen ja hauska käyttää. Sopii myös kissoille!

Täyttäminen: Aseta nameja tai ruokaa keskimmäiseen reikään kummalta tahansa puolelta. Kun koira laittaa sen liikkeelle kuonollaan tai tassuillaan, namit menevät sokkelon läpi ja tulevat ulos ulkoreunan kahdesta reiästä.

Looginen päättely ja nenätyöskentely: Henkinen stimulointi on tärkeää koirille. Nina Ottosson Treat Maze haastaa koirasi yksinkertaisella ja hauskalla tavalla.

RAVISTA: Kun olet laittanut herkkuja tai ruokaa lelun sisälle, ravista sitä kevyesti, jotta koira näkee, kuulee ja ymmärtää, että sisällä on herkkuja.

Tämän pelin vaikeustaso on 2: Hauskaa toimintaa kaikille koirille iästä, koosta tai rodusta riippumatta. Täytä ruoalla tai nameilla ja aloita! (Voit myös aloittaa ensimmäiset pulmatehtävät koirasi kanssa vaikeustason 1 peleillä, niin koirasi hoksaa mistä on kyse!)

PELAAMINEN: Täytä Treat Maze herkuilla tai ruokanappuloilla, anna koirasi katsoa mitä teet. Aseta lelu lattialle ja näytä, kuinka sitä voi heiluttaa niin, että herkkuja tulee ulos sivuilta. Anna sitten koirasi yrittää!

PELAA YHDESSÄ: Nina Ottosson "Dog Puzzle Games" menevät askeleen pidemmälle kuin tavalliset lelut – ne ovat aivotyöskentelyä koirallesi. Älä jätä koiraa yksin, äläkä anna koiran pureskella tai purra sitä. Opeta koira käyttämään peliä turvallisesti - pelaa ja pidä hauskaa yhdessä! Laita sivuun odottamaan seuraavaa kertaa.

HELPPO PUHDISTAA: Puhdista lämpimällä juoksevalla vedellä ja miedolla pesuaineella. Anna kuivua.

Katso esittelyvideo:

19,00 €