bObles Peppi Pitkätossu Askelkivet, 3 kpl

bObles-motoriikkakalusteita, näitä kauniita Peppi-askelkiviä voi käyttää juuri niin kuin lapsesi haluaa.

Jos ne ovat maassa kupera puoli ylöspäin, hierovat ne ihanasti jalkapohjia, kun lapsi kavelee niiden päällä hitaasti. Se voi olla todella mukavaa pitkän päivän kumisaappaissa olon jälkeen.

Voit myös kokeilla tasapainottelua askelkivien tasaisella puolella, ja silloin ne todella ovat nimensä mukaisia. Tasapainon säilyttäminen ei ole ihan helppoa!

Koira-avusteisessa työskentelyssä koira voi asettaa tassut askelkiville, tai pujotella niiden ympäri - vain mielikuvitus rajana :)

Askelkivien koko

  • Iso askelkivi: S 15, K 7,5 cm, 
  • Keskikokoinen: S 11, K 5,5 cm
  • Pieni: S7 K 3,5 cm.

bObles on valmistettu EVA-vaahdosta. Se on eteenin, vinyyliasetaatin ja polyeteenin sekoitus - fossiilisista öljyistä ja kaasuista valmistettua muovia. Se hylkii vettä, on UV-kestävä, voidaan pestä saippualla ja vedellä, on erittäin kevyt ja kulutusta kestävä. Tahrat voidaan usein hioa varovasti pois hienolla hiekkapaperilla. Motoriikkakalusteet ja lattiapalapelit valmistetaan usein EVA-vaahdosta tavallisemmin käytetyn PE-vaahdon sijaan, koska EVA-vaahto on umpinaista ja siksi paljon hygieenisempää ja kestävämpää. Se lajitellaan kovana muovina ja voidaan käyttää uudelleen monta kertaa.

Myy tai anna bOblesi eteenpäin, kun lapsesi ei enää leiki sillä.

Jos huomaat, että se naarmuuntuu tai likaantuu, voit hieroa tahrat pois hieman karkealla liinalla. Jos et saa tahroja pois näin, voi myös hieno hiekkapaperi tehdä ihmeitä. Se on esimerkiksi hyvä vinkki, kun lapsesi ei enää käytä bObles-askelkiviään ja haluat myydä sen eteenpäin.

Kehittää asiaankuuluvia taitoja, jotka edistävät lapsesi hyvinvointia ja kykyä oppia uusia asioita:

  • Hyvä saamaan kehon liikkeelle ja siten parantamaan motorisia taitoja.
  • Inspiroi lastasi kehittymään ja tulemaan tietoisemmaksi kehonsa suhteen.
  • Antaa lapsellesi mahdollisuuden stimuloida lihas- ja nivelaistia, joka vahvistaa rohkeutta käyttää kehoa muissakin fyysisissä leikeissä ja edistää lapsesi keskittymiskykyä.

Harjoittelu: lihasasentoaisti, karkeamotoriikka, kehontuntemus

Aistit: tasapainoaisti, lihas- ja nivelaisti

Valmistaja: bObbles, Tanska

21,00 €