Allergenius® Koiran erikoishoitoaine, Special Balsam Mousse, 170ml

Lyhyelle turkille

Allergenius® Dog Special Balsam Mousse 170ml Erikoishoitoaine - apua allergiaan.

Nestemäinen ja helppokäyttöinen turkinhoitoaine, jota käytetään vähentämään lemmikistä erittyvien allergeenien määrää.

Hoitoaine kapseloi allergeeneja, hoitaa ja kosteuttaa koiran ihoa, vähentää ihoärsytystä ja vahvistaa koirien ihon suojausta. Tämä vähentää allergeenien erittymistä koirasta. Allergiaystävällinen koirien erikoishoitoaine, joka on kehitetty vähentämään ihmisten allergiaoireita. Ruotsissa valmistettu hajusteeton koirien hoitoaine vähentää allergeenien muodostumista sekä vähentää ihon hilseilyä. Allergenius® Dog Special Balsam Mousse -hoitoaine koira-allergiaa vastaan.

Koira-avusteista työskentelyä tekevät mahdollistavat koiransa työskentelyn myös allergisten asiakkaiden kanssa. Työskentelytilojen siivoaminen helpottuu, kun allergeenien määrä on minimoitu. Muut tiloissa työskentelevät myös säästyvät oireiluilta.

Käyttöohje

Erikoishoitoainetta käytetään yhdessä Allegenius® erikoisshampoon kanssa. Erikoishampoo ja lemmikin turkkiin jätettävä erikoishoitoaine Allergenius® Dog Special Balsam Mousse tuovat helpotusta monen eläinrakkaan elämään. Erikoishoitoainetta voidaan käyttää pesun yhteydessä, mutta myös pesujen välillä ihon jatkokäsittelyä varten - etenkin kuivalle tai herkälle iholle, joka tarvitsee ylimääräistä hoitoa. 

On myös suositeltavaa käyttää ennalta ehkäisevästi paikkoihin, joissa koira saa helposti ärtynyttä ihoa tai sientä, esimerkiksi varpaiden väliin ja ihopoimuihin. 

Mousse soveltuu pienemmille koirille tai koirille, jotka eivät pidä suihkeista.

Valmistusaineet

Aqua, Urea, Panthenol, Propanediol, Glycerin, Sodium lactate, Niacinamide, Sodium caproyl/lauroyl lactylate, Ethyl lauroyl arginate, PEG-40, hydrogenated castor oil, Arginine PCA, Polyglyceryl-5 Oleate, Caprylylglycol,Polyquaternium 10, Piroctone olamine, Citric acid.

pH-arvo 6-7

Valmistusmaa: Ruotsi

25,90 €