Koirien jumppa - tutustumiskerta

Jumpalla voimaa ja ryhtiä koiran kehoon!

SEURAAVA KURSSI ALKAA LOPPUKESÄLLÄ 2024!

Kiinnostaako koirien jumppakurssi? Voit ostaa ohjatun lajiin tutustumisen -tunnin. Tunnilla nimensä mukaisesti tutustuteen koira jumppavälineisiin (tasapainotyynyt, tasapainolaudat, kavaletit+rimat, FitPAWS-Balance Disc ym.)

Tutustumiskäynnillä saat kokeilla sopisiko jumppa teille!

Tutustumiskäynnin kesto 30min.

Ohjaajana Virpi Vesanen,
AHH Cert./IHAC


TIETOA JUMPPAKURSSISTA

Jumppakurssi soveltuu kaikenikäisille ja -kokoisille perusterveille koirille, joilla ei ole todettu niveliin tai luustoon vaikuttavia sairauksia. Kerrothan ilmoittautumisessasi jos koirallasi on jotain sairauksia, esim. nivelrikkoa, operoitu polvi tms. Näissä tapauksissa on tärkeää kääntyä ensin eläinlääkärin ja/tai fysioterapeutin puoleen.

Jumppaharjoitukset soveltuvat koti-, harrastus- ja työkoirille. Jumppa sopii esim. myös näyttelyharrastajille koiran ryhdin ja asentojen kehittämiseen. Jumppaharjoitukset ovat myös mukavaa koiran ja ohjaajan välistä yhteistyötä :)

Jumppakurssilla tehdään helppoja harjoituksia koiran kanssa hyödyntämällä erilaisia tasapainotyynyjä, -lautoja ja muita alustoja sekä rimoja. Käytössä on FitPAWS® -jumppavälineitä.

Harjoittelussa kehittyvät mm. koiran asentoaisti, tasapaino, lihasten kunto, ja kehon hahmottaminen. Harjoitukset aloitetaan aina lämmittelyllä ja päätetään jäähdyttelyllä. Koirat tutustutetaan välineisiin ennen itse harjoittelun aloittamista, jotta koira kokee olonsa turvalliseksi uusien esineiden kanssa. Harjoitukset suunnitellaan ja toteutetaan koiran ikä, kunto ja taitotaso huomioiden.

20,00 €