FINEST LOHI & PERSILJA-MINIMAKKARA, 20kpl

Kun vain äärimmäisen paras on tarpeeksi hyvää. ESSENTIAL FINEST-herkkusarja on herkkujen luksusmallisto, joka täydentää ESSENTIAL-ruokasarjan sisältöjä. Lohi&Persilja-minimakkaraerkkupussi sisältää 20 minikokoista lohimakkaraa höystettynä persiljalla. Hurjan herkullista, luultavasti jo överiherkullista! Ilmakuivattu ja käsinvalmistettu alusta loppuun saakka Englannissa skottilaisesta lohesta. Lohimakkara sisältää vain 2.2% rasvaa, joka ilahduttaa monia herkuttelijoita. Persilja toimii luonnollisena raikastajana ja hajunpoistajana. Katso sisällysluettelo ja koostumustiedot Tarkat tiedot-välilehdeltä.

ESSENTIAL FINEST-herkut ovat luksusluokan herkkuja koiruuksille, jotka haluavat ja hamuavat vain parasta. ESSENTIAL FINEST-herkut ovat myös oiva lahja karvakuonolle; syntymäpäiväksi, joululahjaksi, elämän muihin juhlahetkiin. Tai vaikka tuliaiseksi jollekin tärkeälle nelijalkaiselle ystävälle.

ESSENTIAL FINEST-herkut valmistetaan Englannissa käsin tarkoin valituista raaka-aineista. Sarjan viisi eri herkkua ovat kaikki ilmakuivattuja ja niiden valmistuminen kestää raaka-aineen saapumisesta valmiiksi nautiskeltavaan herkkuun yli viikon.

ESSENTIAL FINEST-herkut pakataan uudelleensuljettavaan pussiin. Pussin sisältö onkin vallan hurjan herkullista. Testaa ja jää koukkuun - vaikeinta on lopettaa!

Ei sisällä viljaa, ja laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ruoka soveltuu myös herkimmille karvakuonoille. 

SISÄLTÖ: lohi, bataatti, peruna, glyseroli, lohiöljy, persilja, luontainen säilöntäaine.

KOOSTUMUS: 25% proteiini, 24.7% vesi, 1.5% kuitu, 3.2% tuhka, 2.2% rasva.

Valmistettu Englannissa.

8,10 €