ESSENTIAL FINEST LAMB & VENISON BARS, 3pcs

Kun vain äärimmäisen paras on tarpeeksi hyvää. ESSENTIAL FINEST-herkkusarja on herkkujen luksusmallisto, joka täydentää ESSENTIAL-ruokasarjan sisältöjä.Välipalapatukoiden kingi! Täydellinen herkku parhaan ystävän lellimiseen. Uniikki ja hämmästyttävä patukka, joka kirjaimellisesti vie kielen mennessään. Sisältää vapaanalaiduntavia lammasta ja peuraa. Ilmakuivattu ja käsinvalmistettu alusta loppuun saakka Englannissa.

Katso sisällysluettelo ja koostumustiedot Tarkat tiedot-välilehdeltä.

ESSENTIAL FINEST-herkut ovat luksusluokan herkkuja koiruuksille, jotka haluavat ja hamuavat vain parasta. ESSENTIAL FINEST-herkut ovat myös oiva lahja karvakuonolle; syntymäpäiväksi, joululahjaksi, elämän muihin juhlahetkiin. Tai vaikka tuliaiseksi jollekin tärkeälle nelijalkaiselle ystävälle.

ESSENTIAL FINEST-herkut valmistetaan Englannissa käsin tarkoin valituista raaka-aineista. Sarjan viisi eri herkkua ovat kaikki ilmakuivattuja ja niiden valmistuminen kestää raaka-aineen saapumisesta valmiiksi nautiskeltavaan herkkuun yli viikon.

ESSENTIAL FINEST-herkut pakataan uudelleensuljettavaan pussiin. Pussin sisältö onkin vallan hurjan herkullista. Testaa ja jää koukkuun - vaikeinta on lopettaa!

Ei sisällä viljaa, ja laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ruoka soveltuu myös herkimmille karvakuonoille. 

SISÄLTÖ: lammas, peura, bataatti, glyseroli, luontainen säilöntäaine, oregano, basilika, timjami, meirami, persilja.

KOOSTUMUS: 20% proteiini, 19% vesi, 2.2% kuitu, 4.5% tuhka, 12% rasva.

Valmistettu Englannissa.

8.00 €