Äänipainikekurssi- kommunikoi koiran kanssa 4./ 18. / 25.6.

Alkaa 4.6.

Koulutuskerrat: tiistaisin 4.6 / 18.6. / 25.6.2024

Äänipainikkeiden hyödyntäminen koira-avusteisessa työssä on upea ja monipuolinen väline! Osallistujilla, joilla on esimerkiksi haasteita äänentuottamisessa, puhumisessa, tai vaikkapa sosiaalisissa taidoissa, nappeja voi hyödyntää vaikuttavalla tavalla. Nappeihin voi nauhoittaa esimerkiksi yksittäisiä sanoja, lyhyitä lauseita, laskutehtäviä, kysymyksiä jne. Nappeihin saa äänitettyä helposti, ja niihin voi äänittää uusia tarpeen mukaan. Jos tavoitteena on koiran ja ihmisen välinen kommunikaatio, niin silloin valitaan yksi pysyvä ääni. Koira-avusteisessa työssä, riippuen mitä tavoitteita on ja minkälaista toimintaa tehdään, ääniä voi vaihtaa. Mikään ei estä, etteikö osallistuja itse myös painaisi nappeja!

Haluaisitko oppia kommunikoimaan koirasi kanssa paremmin? Äänipainikkeiden avulla voimme opettaa koiraa kertomaan, mitä se haluaa ja mikä sitä motivoi. Äänipainikkeiden opettaminen on myös mukava yhteinen harrastus. Alussa aloitetaan yhdestä painikkeesta, mutta edistyessä nappeja voidaan lisätä!

Äänipainikkeita voi käyttää kotona erilaisten tarpeiden ja halujen ilmaisuun, mutta ne ovat myös oiva ja selkeä apu esim. käsittelyyn osallistamisessa! 

Kurssin osallistumismaksu sisältää myös yhden tallentavan Hunger for Words- äänipainikkeen, jotta pääset harjoittelemaan myös kotona, sekä ESSENTIAL Mini Delights -koulutusnamipussin.

Voit valita haluatko opettaa koirallesi kommunikointia, koiran halujen ja tarpeiden ilmaisuun, vai keskitytkö terapiakoiratyön aktiviteetteihin.

Äänipainikekurssi on kolmen kerran kurssi, jossa harjoitellaan äänipainikkeiden käyttöä. Kurssilla käydään läpi teoriaa ja käytäntöä ohjatuilla harjoituksilla.

Kurssi toteutetaan pienryhmissä, 4 koirakkoa per ryhmä, jotta jokainen saa henkilökohtaista ohjausta.

Kenelle

  • terapiakoiraohjaajille, koira-avusteisen työskentelyyn uusia aktiviteetteja etsivälle
  • koiran kanssa kommunikoinnista kiinnostuneille. Sopii niin koti-, harrastus- ja työ/terapiakoirille!
89,90 €